Nyt

Stillbillede: phoenix / YouTube.

 

Den politiske diskussion om lukkede asylmodtagelsescentre som er foregået i Tyskland efter optøjerne på modtagecentret i Ellwangen, er en afsporing af debatten, mener Ernst Walter, som er leder for det føderale tyske politis fagforening Bundespolizeigewerkschaft. 

Til det tyske nyhedsbureau Deutsche Presse-Agentur (DPA) siger Walter, at politiet «i overensstemmelse med loven konsekvent burde afvise alle udlændinge som ikke har indrejsetilladelse, ved grænsen» og sende dem tilbage til Tysklands «utvivlsomt trygge naboland», skriver Die Welt.

På den måde ville hele diskussionen om lukkede asylcentre blive overflødig, ifølge fagforeningslederen, som fremhæver at alle delstaterne burde sørge for egnede udrejsefængsler og sørge for at domstolene placerer udviste personer der.

ANNONSE

Det Walter foreslår, er altså simpelthen at de allerede eksisterende love faktisk anvendes – normalt en selvfølgelig opgave for enhver regering, selv om lige netop det princip har været ophævet på udlændingeområdet i Tyskland.

 

 

 

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE