Nyt

Med 23.000 potentielt farlige jihadister i Storbritannien, har politi og anklagemyndigheden nok at tage sig til.  Khobaib Hussain, Naweed Ali, Mohibur Rahman og Tahir Aziz er netop blevet dømt for terrorplaner. To af dem havde tidligere været på jihad-træningslejr i Pakistan.

Fire mænd som hader det uislamiske Storbritannien de er vokset op i. 

Opfindsomt britisk politi etablerede en falsk budbringertjeneste og hyrede Ali og Hussein for 100 pund om dagen. De blev også udstyret med «selskabets» egen t-shirt og refleksveste og blev sendt på leveringsopgaver rundt omkring i landet. Bilen de kørte i blev aflyttet, og sådan kunne MI5 holde øje med Ali, Hussein og deres venner, mens de planlagde og forberedte terror. Det gav fuld valuta for pengene.

I august sidste år blev Hussain og to af hans åndsfrænder taget med en pose, som indeholdt noget, som man ellers ikke ville vente at finde i en sportstaske:

In the bag was the meat cleaver and half-made pipe bomb and other items including an air pistol imitation handgun with an empty magazine taped to the side of it, 11 more shotgun cartridges, a live unfired 9mm bullet, a roll of gaffer tape and a pair of black latex gloves.

ANNONSE

På kødøksen var ordet «kafir» (vantro) ridset ind. Bare for at udelukke enhver tvivl om, hvem der skulle være ofrene i deres terrorplaner.

Fjerdemanden, Tahir Aziz (38), havde købt et samuraisværd i en sex-shop (Tom Cruise fetisch?) og også han blev pågrebet af politiet.

De fire nægtede ethvert kendskab til posen, de blev taget med og deres advokater (finansieret af de britiske skatteydere) hævdede, at den var blevet plantet på dem af to civile betjente.

Overvågningskameraerne ved togstationen Birmingham New Street Station kunne tilbagevise «plante-teorien».

 

To af de dømte, Ali og Hussain, havde været naboer i Birmingham. I 2012 blev de dømt for terrorplaner og fik 3,5 års fængsel. Men ikke så snart var de løsladt, før det igen begyndte at planlægge ny jihadterror.

In 2012, they both pleaded guilty to engaging in conduct in preparation of terrorist acts under Section 5 of the Terrorism Act 2006.

‘Their conduct had included flying to Pakistan with the intention of undertaking terrorist training in a camp, albeit that they returned to the UK within days of arriving in Pakistan,’ said prosecutor Gareth Patterson, QC.

Jihadisterne havde forbindelse til den berygtede hadprædikant Anjem Choudary og havde udvekslet sms´er med ham.

The Times   Daily Mail

ANNONSE