Nyt

Mere end 33.000 risikerer at blive deporteret fra Storbritannien til Rwanda, hvis flyvningerne nogensinde starter, men briterne kæmper for at få det til at ske.

Rishi Sunaks Rwanda-plan led mandag nederlag i parlamentet. På trods af at Downing Street advarede parlamentsmedlemmer om, at et nej ville være et angreb på “folkets vilje”, stemte House of Lords for at udsætte ratificeringen af ​​aftalen, indtil regeringen kan overbevise dem om, at landet er tilstrækkeligt sikkert.

Lovgivning i modstrid med folkets vilje

Men det er ikke kun de store, overordnede planer, der kæmper for at blive til virkelighed. På det individuelle plan er det landets egne love, der “angriber folkets vilje”.

En Rochdale-grooming-bandeleder, der skulle deporteres til Pakistan for ni år siden, lever stadig i bedste velgående i Storbritannien.

Misbrug mod børn

I 2012 blev ni mænd dømt i en grim sag om seksuelt misbrug af børn, herunder voldtægt, menneskehandel og fremme af seksuel omgang med børn i og omkring Rochdale i Greater Manchester.

Politiet mener, at grooming-banden misbrugte 47 piger i Rochdale mellem 2008 og 2010. En rapport konkluderede, at næsten hundrede andre misbrugere aldrig blev retsforfulgt.

Hjemlandet vil ikke have dem

Syv af de dømte går frit på gaden i dag, mens to venter på at blive deporteret til Pakistan – men hjemlandet nægter at tage dem tilbage.

Et højtstående medlem af “grooming”-banden, den pakistanske Qari Abdul Rauf, blev idømt seks års fængsel, frataget sit britiske pas, og det blev besluttet at sende ham hjem til Pakistan efter fuldført dom.

ANNONSE

Rauf blev løsladt i november 2014 efter at have afsonet to et halvt år af sin straf. Daværende indenrigsminister Theresa May beordrede ham sendt tilbage til Pakistan i 2015 i “offentlighedens bedste”.

“Stærk offentlig interesse” for at deportere dem

Rauf og Adil Khan, en anden misbruger, førte en syv-årig juridisk kamp for at blive i Storbritannien. De har citeret menneskerettigheder og hævder at være statsløse efter at have givet afkald på deres pakistanske statsborgerskab, men i en dom fra 2022 sagde dommen, at det var af “stærk offentlig interesse” at udvise dem så hurtigt som muligt.

På trods af beslutningen om at deportere ham nyder den tidligere taxachauffør og moske-prædikant Rauf (54), ni år senere, stadig livet i Storbritannien, skriver MailOnline.

Forbillede for sønnen

Khan blev blandt andet dømt for at have solgt en 15-årig pige med henblik på seksuel udnyttelse og for at have brugt vold mod hende, da hun klagede. Retssagen afslørede, at han som 40-årig havde befrugtet en 13-årig pige og nægtet, at han var faderen.

Under sin udvisningsappel klagede Khan over manglende rettigheder i Storbritannien og sagde, at han ikke kunne udvises, fordi hans søn havde brug for en rollemodel til at lære ham “rigtigt og forkert” .

 

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

 

Køb «Europas mærkelige død»!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden