Hovederne på bloggen

“Kriminalitetsniveauet blandt den anden generation af ikke-vestlige indvandrere er omkring tre gange så høj som gennemsnittet, og antallet af dømte for straffelovsovertrædelser er næsten tredoblet de seneste 15 år, hvad angår efterkommere.

Ja, disse statistikker kan, som alle andre, diskuteres, men næppe afvises.

Eftersom tredje generation ikke-vestlige efterkommere udviser samme problematiske træk som den foregående generation, mht. integration, ser det ikke ud til, at problemerne forsvinder. Tværtimod. Der skal i hvert fald være tale om en hyrdekunst af en anden verden, hvis det skal lykkes.

Stine Bosse antyder desuden, at der ikke var mere vold, end da hun var ung. Men i realiteten er der sket en femdobling ifølge tal fra den seneste Offerundersøgelse”

Kasper Støvring har set på tallene for vold og voldtægt begået af indvandrere i 1., 2. og 3. generation, og det er stærke sager: Fra en tredejedel til halvdelen af alle voldtægtsmænd har indvandrerbaggrund, og indvandrerkriminaliteten er mindst tre gange så høj (og stigende) som blandt danskere.

ANNONSE

Flere og flere historier dukker op med indvandrerbander – også ganske unge – der chikanerer og overfalder uskyldige børn og unge uden forældrene vover at anmelde det, at angst for repressalier og Politiet er begyndt at advare om, at danskernes sikkerhed er truet, men ingen politikere lader til at gribe ind. Læs Støvrings indlæg og de statistikker, der bakker ham op her:

 

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/07/31/den-onde-graa-droem/

ANNONSE

Ét svar til “Den onde, grå drøm”

  1. Axel Artke siger:

    Stine Bosse antyder, at der ikke er mere vold, end da hun var ung. Hertil er vel at sige, at det er uvist, hvornår Stine Bosse var ung. Målt i år kan det måske afdækkes, men målt i viden om den nutidige virkelighed er Stine Bosse helt sikkert ældgammel. Mentalt befinder hun sig stadig årtier tilbage fra sit parti, Socialdemokratiet, som efterhånden er ved at indse, at de ældgamle paroler ikke dur mere.