Kopierede/fra hoften

Rochdale er en by i Greater Manchester i England, der er blevet berygtet, fordi pædofile bander med muslimsk baggrund har fået lov til at operere næsten frit i årevis. Ofrene har været, og er, mindreårige, for det meste hvide britiske piger. Lignende bander findes også i byer i andre dele af Storbritannien.

Et stort antal piger blev i årevis “overleveret” til pædofile bander af politiet i Rochdale, bekræfter en ny rapport. Dette er rapporteret af BBC og Daglig mail.

Gennemgangen dækker perioden 2004 til 2013 og beskriver en række fejlslagne efterforskninger fra politiet i Greater Manchester.

Det fremhæver også de lokale myndigheders ligegyldighed over for den situation,  der hundredvis af børn og unge identificeres som ofre for pædofile bander.

Greater Manchesters borgmester Andy Burnham har opfordret til, at der tages disciplinære foranstaltninger mod politibetjente og embedsmænd, der “svigtede deres pligter”, såvel som nogle anklagere. Han roste også whistleblowere som Sara Rowbotham og Maggie Oliver, der slog alarm om pædofilbanderne trods højlydt kritik fra myndighederne og anklager om racisme.

Rapporten indeholder detaljer om, hvordan ofre, der afgav bevis for misbrug, ikke blev beskyttet mod chikane og trusler. Nogle af dem blev truet med våben af ​​deres misbrugere.

Politiet greb ikke ind over for en “alfons”, der gjorde en 15-årig pige gravid, og som senere fødte sit barn.

Et børneoffer, kendt som Amber, gav “betydelige beviser”. Forbrydelserne blev dog ikke registreret af politiet, og gerningsmændene kunne fortsætte deres misbrug af andre børn.

Britiske medier omtaler ofte gerningsmændene som “asiatiske”, altså asiatiske mænd. Det vedrører dog hverken kineserne eller japanerne.

Banderne involverer for det meste mænd med muslimsk indvandrerbaggrund, især fra Pakistan og Sydasien. De har navne som Mohammed Ghani, Insar Hussain, Ali Kazmi, Abdul Qayyum og Abdul Aziz.

Politiet har senere undskyldt deres opførsel i Rochdale og hævder, at sådanne sager håndteres meget anderledes nu.

Den nye rapport identificerer dog 96 mænd i byen, som stadig betragtes som en potentiel risiko for børn, og tilføjer, at dette “kun er en del” af antallet, der er involveret i misbrug.

ANNONSE

Aktivister som Tommy Robinson har i årevis demonstreret mod disse pædofile bander i britiske byer. Robinson er også blevet fængslet gentagne gange.

Leder av Rochdale-groominggjengen får tilbake britisk statsborgerskap

Køb billetter til læsermødet med Mikael Jalving stærk>!

< /a>

Vi sælger bøger af Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bogpakke til en god pris.

ANNONSE