Nyt

En 54-årig mand med muslimsk baggrund, som har bodd i Østrig siden 1989, dræbte et ældre ægtepar fordi han hadede Frihetspartiet dybt og inderligt. Det er landets statsminister, Christian Kern, som siger, at det var had til Frihedspartiet, som lå bag drabene.

Kern siger, at han er «dybt rystet» over resulatet af efterforskningen i Linz, hvor et ældre ægtepar er slået ihjel. Ifølge politiet har manden projiceret personlige negative erfaringer over på FPÖ. Ved at dræbe ægteparret ønskede han at statuere et eksempel, sagde statsministeren.

-Forbrydelser som disse ødelægger tilliden og sammenhængskraften i samfundet og må fordømmes på det skarpeste, understregede statministeren lørdag.

-Når folk – som det åbenbart er sket i Linz – bliver myrdet på grund af en ægte eller indbildt tilknytning til et parti, må alle træde til i arbejdet mod en sådan udvikling, sagde Kern.

Det hører til sjældenhederne, at en statsminister offentligt udtaler sig i en så sensitiv sag som et had-mord. Drabet på ægteparret er ikke det første af sin slags.

 

Ehepaar getötet, weil es FPÖ wählte: Das sagt Kern

ANNONSE

Ét svar til “Østrig: Muslimsk mand hadede Frihedspartiet – dræbte ældre ægtepar”

  1. KnudMadsen siger:

    Tragisk, men absolut forventeligt.