Nyt

Ægteparret McCloskeys i St.Louis blev verdensberømt, da en hob fra BLM forsøgte at storme deres hus i St. Louis og de forsvarede sig med våben i hånd.

Anti-Trump-medierne fremstillede dem som typiske Trump-vælgere: hvid middelklasse, som ikke vil “dele”. Det var jo tydeligt at de boede i et flot hus, med søjler, stor terrasse med balustrade.

Statsadvokaten i St.Louis, Kim Gardner, var hurtigt ude med at udtage tiltale for truende adfærd. Politiet kom på stedet og beslaglagde våbnene.

Men ude i befolkningen var reaktionen stærk. Ægteparret gjorde ikke andet end at forsvare deres private ejendomsret. Huset ligger i et ”gated community”, med låst port. Den brød hoben ned.

Huset er flot, som resultat af at parret har brugt årtier på forbedringer.

Angrebet på parret mindede alle private ejendomsejere om, at Demokraterne og BLM står for en ideologi som minder om kommunisme: Du har ikke ret til at have mere end andre. Det spiller ingen rolle om det er et resultat af hårdt arbejde.

Tucker Carlson var den som klarest forsvarede parret og Mark McCloskey var fire gange gæst i programmet, senest i nat. Han forsøgte at ringe til politiet, uden held. Guvernøren, som er Republikaner, Mike Person, var tavs. Der var larmende tavshed, ingen hjælp at få. McCloskey, som er liberal, måtte tage ned og sikre ruderne til sit kontor. De ventede at blive angrebet igen. Dødstruslerne haglede ned som følge af al opmærksomheden.

ANNONSE

Hverken politichefen eller guvernøren ringede tilbage. McCloskeys sad bare og ventede på at blive “lynchet”.

Advokaten frarådede McCloskey at stille op på Tucker en gang til. Men McCloskey gjorde det, og nu er vinden vendt. Måske var den offentlige opmærksomhed afgørende.

Den nat McCloskeys blev truet var et slags lavmål. Det var kun Tucker, der var på vagt. Ingen andre tog telefonen. Det gjorde Tucker til USA’s mest sete tv-vært.

Volden er bare rullet videre i byer som Seattle, Portland, New York, Atlanta og Chicago.

Nu tør flere stå op mod pøblen. Statsadvokaten for staten Missouri siger en tiltale mod ægteparret er meningsløs.

Missouris statsadvokat Eric Schmitt Missouri, fortalte “Fox News @ Night” mandag, at han forsøger at få anklagerne mod husejerne afvist og kaldte det “en politisk retsforfølgelse.” “a political prosecution.”

Det hører med til historien at Kim Gardner blev valgt til statsadvokat i St. Louis takket være mange penge fra George Soros-stiftelsen. Soros havde som strategi at han ville købe sig statsadvokater over hele USA. Ved hjælp af dem, kan meget opnås: Ingen fra pøblen bliver tiltalt, men sluppet direkte ud igen.

Schmitt argumenterede for, at ”retten til selvforsvar er “dybt forankret” i forfatningen og sagde, at staten har en eksplicit “slots paragraf”, som “giver udvidet autoritet til enkeltpersoner til at beskytte deres liv, deres familiemedlemmer, deres hjem og deres ejendom. ”

“På et tidspunkt, hvor der er opfordringer til at nedlægge politiet, på et tidspunkt med stejlt stigende voldelig kriminalitet – herunder her i Missouri og i St. Louis – har vi en anklager, der nu retter skytset mod enkeltpersoner for at udøve deres grundlæggende rettigheder under det andet tillæg til konstitutionen, “sagde Schmitt.

Schmitt gjorde mandag opmærksom på, at hændelsen var på en privat gade og sagde, at man har ret til at “forsvare sit slot” i henhold til Missouri-loven.

“Dette er en politisk motiveret retsforfølgelse, af en anklager, som ikke er interesseret i at retsforfølge voldelige forbrydelser,” tilføjede han.

Også guvernøren Mike Parson tør nu oplade sin røst. Han minder om at Gardner har 130 drab liggende på sit skrivebord og at bare 30 er efterforsket. Hun klager over manglende resurser, men bruger tid og kræfter på at gå efter et ægtepar, som bruger sin ret til selvforsvar.

Hvordan vil sådanne eksempler – og der er ganske mange af dem, hvor Demokraterne forsvarer pøblen – slå ud ved valget?

Missouri AG calls felony charges against armed Missouri homeowners ‘a political prosecution’
Han påstår, at McCloskeys blev sigtet for at udøve deres fundamentale rettigheder

ANNONSE