Kommentar

Det seneste døgn har en helt særlig historie fyldt de venstreorienterede medier. Den migrantvenlige tidligere minister og politiker Mimi Jakobsen, der har delt ægteseng med en tv-vært fra Lykkehjulet, der stemmer Enhedslisten, er blevet udsat for chikane.

En ukendt gerningsmand havde sat et enkelt stykke A4 papir op på Mimi Jakobsens hoveddør På papiret var der et hagekors og ordet nazisvin. Chikanen fandt hurtigt vej til de venstreorienterede danske medier, der fandt det yderst vigtigt at informere om sagen.

En anden grov chikanesag, som de statsstøttede danske medier IKKE fandt vigtig, er et tilfælde af chikane på Bornholm.

En kvindelig blogger fra Uganda, der ofte er at finde i Politiken og det statsejede TV 2, hvor hun anklager danskerne for racisme, udøver i sommeren 2016 politisk chikane.

Afrikaneren Mary Consolata Namagambe er til det politiske arrangement ‘Folkemødet’ på Bornholm. Den afrikanske migrant ser sig sur på et ægtepar, der påtaler, at uganderen og hendes følge spiser mad på deres private trappetrin midt i Allinge.

ANNONSE

Den sorte blogger tænker på racisme døgnet rundt, og hun tager hurtigt affære. MCN tager ikke blot ét, men tre stykker A4 papir og skriver “DER BOR EN RACIST HER”. Da hele byen sover, lister den hadske afro-blogger tilbage til adressen, hvor hun er blevet bedt om at fjerne sig fra trappen, og hænger teksten op på ægteparrets dør. Udskamningen er total.

Mary Consolata Namagambe chikanerer et uskyldigt ægtepar fra Bornholm i deres private hjem. Men ingen medier finder historien værdig eller interessant.

Det uskyldige ægtepar fra Bornholm er jo blot blevet chikaneret af en hadsk kvinde fra Uganda. Det gider danske journalister ikke at fortælle om. Så er det sjovere med den migrantglade Mimi Jakobsen.

Der er i den grad forskel på chikane i Danmark. Og de venstreorienterede medier vælger med omhu. Sandheden må ikke komme ud.

Nazisvin. Papir på Mimi Jakobsens dør.

Se også Hvem støttede Mary Consolata Namagambes løgnagtige racismeanklager? Det gjorde journalist Kenneth Mikkelsen fra Danmarks Radio.

ANNONSE