Hovederne på bloggen

“Som lærker der jublende må synge, kan mange, der er blevet hjulpet, ikke lade være med at hjælpe andre i samme situation, som de selv har været i. Alle hjælper uden betaling med råd og vejledning ud fra devisen, at der findes ikke standardopskrifter eller standardbehandlingsprotokoller. Hver enkelt må finde sin egen vej til helbredelse.

»Nødhjælpsgruppe« kalder de sig, fordi de mener, at det er lovligt at forhindre skade på et andet menneske, selvom det betyder, at man bryder loven. »Liv over lov«, siger de til hinanden, når de ængstes for politianmeldelser og razziaer, som dem, der er overgået Ulrich Vestergaard.”

Kathrine Lilleør skriver om den åbenlyst groteske situation, at staten ikke alene modarbejder – men direkte straffer – dødssyge mennesker for at lindre deres symptomer (og ofte ligefrem bedre deres tilstand) med cannabis-olie.

ANNONSE

Nu er myndighederne så endelig ved at tage konsekvensen af de åbenlyse behandlings- og lindrings-fordele ved cannabisolie, der har tvunget et stigende antal mennesker ud i civil ulydighed, og lovliggøre produktet – kun for at score kassen på det på patienternes bekostning.

Dermed sætter staten endnu en gang lov over liv, skriver Lilleør, hvis indlæg kan læses her:

 

http://www.b.dk/kommentarer/naar-det-kommer-til-hash-saetter-det-officielle-danmark-lov-over-liv

 

ANNONSE