Nyt

Fredag aften havde Sverigesdemokraterne inviteret 400 personer – heriblandt UKIPs Nigel Farage og den tidligere tjekkiske præsident, Vaclav Klaus – til gallamiddag på Grand Hotel i Stockholm. Anledningen var uddelingen af “European Freedom Awards”, som tænketanken Institute for Direct Democracy in Europe (IDDE) står bag.

Et helt igennem lovligt, fredeligt, festligt og ikke mindst demokratisk arrangement, som ikke desto mindre har kostet Grand Hotel et markant fald i antallet af stjerner, efter et massivt netangreb fra en svensk troldehær, der sendte Grand Hotels anmeldelser ned fra 4,6 til 2,5 stjerner.

Angrebet kom efter en opfordring torsdag til at gå ind på Grand Hotels side og give én stjerne for at vise, at man tager afstand fra “…et hotel som sætter sin egen profit først i stedet for at tage afstand fra racistiske, fascistiske og nynazistiske organisationer”

ANNONSE

Mere end 3100 fulgte opfordringen.

Grand Hotels marketingchef, Filip Odelius, erkender at angrebet har haft umiddelbar effekt og måske også vil påvirke hotellet fremover:

– Varje gång man får en dålig recension är det ju jobbigt och får man fler är det ännu jobbigare. Det här är självklart väldigt allvarligt eftersom en dålig recension inte är bra för vårt varumärke och ett sammantaget betyg påverkar ju eventuella framtida gäster, säger Filip Odelius.

De hotelansattes fagforening bakker op om net-angrebet, og mener, at det er direkte dårligt for arbejdsglæden og trygheden på arbejdspladsen, hvis man er tvunget til at betjene så hæslige mennesker, som f.eks. Jimmie Åkesson, Nigel Farage og Vaclav Klaus. I hvert fald, hvis man skal tro faglig sekretær Per Persson, Hotell- og restaurangfacket:

– För det första tycker vi att det är förskräckligt att det över huvud taget ska komma in odemokratiska organisationer på våra arbetsplatser. Alla ska kunna känna glädje och trygghet på jobbet men så är det inte idag

Set ude fra føjer sagen sig til den efterhånden uendelige række af sager, hvor ytringsfrihed, demokrati – og ikke mindst basale regler om anstændig opførsel, trædes under fode i et land, der på så mange planer er ved at afskaffe sig selv som demokratisk national- og retsstat.

Det er sørgeligt.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23848204.ab

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/natkampanj-mot-grand-hotel

ANNONSE

5 svar til “Grand Hotel i Stockholm i trolde-angreb for at huse SD, Nigel Farage og Vaclav Klaus”

 1. arcil siger:

  «förskräckligt att det över huvud taget ska komma in odemokratiska organisationer på våra arbetsplatser.»
  Det mest demokratiske er åpenbart å hindre dem som er uenige med en selv i å uttale seg?

 2. David siger:

  Det bliver mere og mere sært det man hører derovre fra, man kommer næsten til at tænke på en bestemt roman af Orwell.

 3. lennartgranqvist siger:

  Jimmy Åkesson är nog Sveriges statsminister efter valet 2018.
  Då,efter valet är, är nog Sverige fullt av “roddare”.

  Men, det är för sent för alla medlöpare,men ,det går att bjuda in alla vänner och fiender till fest och bal samt vid midnatt låsa dörrarna och likt Stockholms blodbad 7 november 1520 upprepa reningsprocesen.
  Historien upprepar sig alltid,eller??

 4. Niklas siger:

  Denne YouTube-video https://youtu.be/4NdnzFqHzpA er en meget godt lavet kompilering, som du bør se. Videoen er desværre skuffende, men det er også virkeligheden i det land, Sverige.

  Del det med så mange mennesker som muligt!