Nyt

Medierne går amok over sidste skandale fra Donald Trump: En tweet af Hillary på en baggrund af dollarsedler og ordene Most corrupt scandal ever, indrammet av en sekskantet sjerne. Det er antisemittisme råber pressen og Anti-Defamation League backer op.

Men er det det? CNN blåser sagen op, men skriver om noget leserne ikke får se. Jeg må gå til pjamedia.com for at finde tweeten.

 

trunmp-tweet1

Efter kritikken ændret Trump stjernen til en sirkel. Storm i et vandglas?

Det sies at den oprindelige tweet skal ha været bragt på en hvid supremacist-side. Om den ble taget direkte derfra eller via andre, vides ikke. Hvis det stemmer at hvide supremacister oprindelig lavet tweeten, er det sloppy av Trump-kampagnen at viderebefordre den. Medierne står i kø og venter.

Men deres utbrodering af sagen gør at den slår tilbage på dem selv: Er det formen på stjernen og dollarsedler der impliserer jødiske penge? Det lyder søgt. Hvis et poeng må forklares for at blive forstået er det dårlig tenkt eller ikke-eksisterende.

ANNONSE

Det virker som om medierne falder over hinanden i forsøget på at kompromittere Trump. Vælgeren bliver ligegyldige eller de får sympati med en kandidat der åbenbaret er hakkekylling.

 

https://pjmedia.com/election/2016/07/04/trump-clinton-clash-over-tweet-with-blatantly-anti-semitic-image/

ANNONSE