Nyt

Film er faldet fra toppen af ​​det kulturelle hierarkiet, og er ikke længere noget, folk taler om. Før gik folk og så nye film, og de talte om dem. Nu er de ligeglade med dem, siger Jerry Seinfeld, der debuterer som instruktør på Netflix.

– Film er ikke længere toppen af ​​det sociale, kulturelle hierarki, som det har været det meste af vores liv, siger Jerry Seinfeld til GQ magazine forud for premieren på komedien “. Unfrosted” på Netflix 3. maj.

– Da en film havde premiere, gik alle og så den, hvis den var god. Vi diskuterede det, citerede linjer og scener, vi kunne lide. Nu er det, som om vi går gennem en brandslange med vand og forsøger at se, hævder Seinfeld, der hævder, at forvirring og desorientering er udbredt i underholdningsbranchen i dag (NTB)

ANNONSE

Det stemmer overens med faldende publikumstal til de store gallaer, der uddeler priser, uanset om det er Oscars, Bafta eller Cannes. Interessen er faldende, men medierne vil ikke rette opmærksomheden mod lav interesse, for det samme gælder deres egen branche.

ANNONSE

Mest læst