Kommentar


Har du lyst til melormspasta eller græshoppesnacks, tildelt af staten afhængigt af hvor loyal du har været over for systemet? Det lyder som en dystopi i dag, men jeg kan huske, at en, der for et år siden hævdede, at et vaccinepas ville være nødvendigt for at gå i biografen, blev stemplet som en konspirationsteoretiker. I dag er vaccinepas en realitet og kræves i flere og flere sammenhænge, ​​selvom det ikke virker.

Så hvad er der i horisonten?

Den dystopiske thriller Soylent Green havde premiere i 1973. Filmen foregår i en fremtid, hvor overbefolkning og klimakatastrofer har ført til akut fødevaremangel. Den politiske og økonomiske elite har mulighed for at spise som normalt, men løsningen for almindelige borgere hedder “Soylent Green”, et produkt, der markedsføres som lavet af næringsrigt plankton. Når valget står mellem at sulte ihjel eller indtage ”plankton grønt”, fremstår sidstnævnte som et mere tiltalende valg for masserne.

Spis insekter – red klimaet

I december erklærede EU, at melorme, græshopper og græshopper skulle godkendes som menneskeføde. Tanken er, at insekterne skal sælges frosne eller tørrede, eller males til mel og tilsættes forskellige produkter. Nu hævder klummeskribenten på Bloomberg, professor Amanda Little, at det er på tide at gøre insekter til en naturlig del af menneskets kost, både for europæere og amerikanere. Det, at vi lærer at spise insekter, spiller en “kritisk rolle i at føde en varmere og mere befolket verden”, skriver Little, og mener, at det er på høje tid, at lovgivere og investorer begynder at bruge insekterne på bred front til et “klima”. -smart fremtid”. ».

ANNONSE

Samtidig kører Sveriges Jordbrugsuniversitet (SLU) nu projektet ”At spise insekter” – Äta insekter – en smakfull lösning på dagens globala problem, der har til formål at “udvikle en ny svensk, velsmagende, protein- og mineralrig kost baseret på svensk opdrættede fårekyllinger”. SLU ser mange muligheder med insekter som føde – fårekyllinger indeholder højkvalitetsprotein og vigtige sporstoffer, og har derfor potentiale til at erstatte kød og fisk. Græshopperne skal derfor sørge for mad til befolkningen i lavindkomstlande, men også modvirke “den jernmangel, som næsten halvdelen af ​​Sveriges unge kvinder kan have”.

Oven i købet vil projektet naturligvis bidrage til FN’s mål for biologisk mangfoldighed, og otte af FN’s sytten globale mål for bæredygtig udvikling.

Det eneste problem ser ud til at være, at folk ikke ønsker at spise insekter. SLU har derfor hyret en professionel mesterkok til at optimere den såkaldte madoplevelse:

«Selvom der er mange fordele ved at spise græshopper, kan det være svært at få accept af det, hvis spiseoplevelsen ikke er god. Sammen med en kok med VM-kvalifikationer vil vi derfor producere en børnevenlig og en eksklusiv ret. Vi vil vurdere, om smag og næringsindhold er påvirket af den type foder, som græshopperne spiste (f.eks. tørret rødkløver eller korn). Der er eksempler fra den traditionelle animalske produktion, hvor nye foderstoffer fungerer godt for dyrene, men hvor maden får en dårlig smag, som ikke bliver accepteret af forbrugerne.”

Så spis insekter.

I et samfund, hvor varer som el, benzin og kød i stigende grad omdannes fra tilgængelige hverdagsprodukter til luksusforbrug, er det ikke svært at forestille sig udviklingen: De, der har råd, vil stadig kunne spise oksefilet lørdag aften, køre bil til arbejde og varme deres hjem op. De, der ikke har økonomiske muskler må prioritere og fravælge, og så er måske en burger af græshopper at foretrække frem for slet ingen burger..?

Sideløbende hermed opstår et stadig mere totalitært kontrolsamfund i kølvandet på pandemien. Kravene til vaccinepas steg onsdag i styrke i Sverige, på trods af at man nu anerkender, at de ikke forhindrer smittespredning. Men vaccinepassene er et glimrende værktøj til kontrol og overvågning, især hvis de kombineres med 5G for at skabe det digitaliserede, sociale kreditsystem, der allerede eksisterer i Kina: Staten ser dig. Talentfulde og loyale borgere belønnes, lavtydende eller kritiske borgere straffes.

 Svenske forskere: Vaksinepass fører til et kontrollsamfunn og må stoppes

 Vaksinepasset er frihetens Rubicon

Agenda 2030

Norges og Sveriges regeringer presser hårdt på for implementeringen af ​​Agenda 2030, som markedsføres med smukke formuleringer om klima og ligestilling. Desværre er der også en bagside ved Agenda 2030, nemlig at der er ekstreme samfundsændringer, der skal gennemføres for at “redde klimaet”, og at global lighed kræver, at vi i Vesten får det meget dårligere.

World Economic Forum agerer i baggrunden, og dets formand Klaus Schwab har beskrevet sit mål for verdens borgere med følgende ord: “Du vil intet eje – og være glad!”. Den almindelige borger mister både sin privatøkonomi, sin ejendomsret og sin frihed, mens magt og værdier er koncentreret blandt de superrige. Tror du, jeg laver sjov? Desværre ikke. Schwab har endda skrevet bogen The Great Reset om, hvordan man styrter verdensøkonomien og berøver folk alt. Resultaterne er der. Læs hvis du tør.

Agenda 2030 og The Great Reset er en forklædt form for ekstrem kommunisme: Borgeren bliver afhængig af statens velvilje til at opfylde sine basale behov for bolig, mad og sikkerhed, og når staten kontrollerer hvert skridt du tager, hver transaktion du gennemfører og hver mening, du giver udtryk for, ved vi, hvad der gælder: Bid ikke i hånden, der fodrer dig …

 Agenda 2030: Glansbildet med monsteret bak

 Skal dystopien «The Great Reset» utløses i Glasgow?

Pandemi som værktøj

For disse mennesker på toppen af ​​magtpyramiden kommer pandemien som en velsignelse. Virussen har givet dem mulighed for at skræmme os til lydighed. Udviklingen over de sidste to år har vist, at flertallet er villige til at underkaste sig mere eller mindre ulogiske krav, for muligvis at genvinde en brøkdel af deres friheder og rettigheder – fra de samme magthavere, som tog deres friheder og rettigheder fra sig…

Fortsætter vi på den asfalterede vej, er det ikke svært at tegne et billede af, hvor vi som samfund er om nogle år: Så sidder vi der, overvågede og kontrollerede, konstant afhængige af statens gode vilje. Din sociale kredit afgør, om det bliver oksefilet eller fårekylling på middagsbordet.

Er det en konspirationsteori? I dag, måske. Men hvis du ikke vil have det sådan i morgen, er det tid til at sige nej nu.

Vend tilbage til Soylent Green. I filmen får fødevaremanglen staten til at begynde at godkende aktiv dødshjælp og udskille uønskede individer – alt sammen for at redde planeten og de produktive indbyggere. Hovedpersonen afslører til sidst hemmeligheden bag produktet, som staten fodrer folket med – og Soylent Green er ikke lavet af plankton, men fra de udskilte og dræbte indbyggere. Gad vide hvilket år filmen er sat til? 2022, selvfølgelig.

Læs også:

https://www.document.no/2021/03/08/the-great-reset-demokratiets-undergang/

ANNONSE