Tavle

Charlie Kraiger, en cybersikkerhedsekspert i Det Hvide Hus, som den undersøgende journalist James O’Keefe har formået at narre med på en Tinder-date, siger foran et skjult kamera, at Joe Biden bestemt har sat farten ned, men at den amerikanske præsident endnu ikke er et klinisk tilfælde.

Listen over personer i topstillinger, der afslører brændbare forhold i O’Keefes tilstedeværelse, er efterhånden blevet meget lang – både fra tiden i Project Veritas og senere i hans eget projekt O’Keefe Media Group.

Kraiger sladrer til O’Keefe om både Biden og vicepræsident Kamala Harris, og siger, at han mener, at “de” skal af med en af ​​dem, uden at det er klart, hvordan noget så uhørt ville ske.

ANNONSE

O’Keefe undrer sig over, hvordan en ekspert i cybersikkerhed kan fortælle fortrolige ting om rigets øverst repræsentanter, som han arbejder for, og hvorfor han ikke tjekker bedre, hvem han går på date med.

Som sædvanlig trækker genstanden for O’Keefes undersøgelser sig væk, når han forstår, hvad der foregår. Journalisten følger som sædvanlig den pågældende efterfølgende.

Mainstream-medier citerer aldrig James O’Keefe, og denne gang er ingen undtagelse. Men han er gengivet af medier uden for paladsets mure, denne gang for eksempel af GB Nyheder.

 

ANNONSE