Kommentar

Jeg har et forslag til de fornuftige medlemmer af Folketinget. Der er ikke mange af dem, men sikkert nogle stykker i Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige: Vil I ikke nok spørge Mette Frederiksen, hvordan hun har det med at knytte Danmarks skæbne til det forbrydersyndikat, der har taget magten i Washington, og som bruger sin position til at sælge ud af Vestens interesser til højstbydende?

Folketinget forlanger, at vi giver afkald på Store Bededag og spytter yderligere i statsbøssen for at støtte indsatsen i Ukraine, mens Biden-syndikatet griner hele vejen til banken efter at have solgt os til enhver slyngel i verden.

Det er naturligvis ikke noget, der bekymrer Lars Løkke eller de danske medier, men det burde bekymre alle os, der har børn og børnebørn.

Først forlød det, at Joe og hans stofmisbruger af en søn havde stukket $10 millioner i lommen på deres udenlandske forretninger. Nu meddeler formanden for Oversigtsudvalget i Repræsentanternes Hus, James Comer, at det nok drejer sig om $40 milioner. Men hvem ved, hvor meget, det bliver, for Comers undersøgelse er først lige begyndt.

ANNONSE

Comer siger, at der et tale om organiseret kriminalitet. ”Der er ingen anden måde at beskrive det på.” Som vi ved fra amerikanske kriminalromaner, er USA’s organiserede kriminelle nogle hårde hunde, som ikke skyr noget middel for at beskytte deres forretning, men det må være første gang, Al Capones efterfølger er rykket ind i Det Hvide Hus og har kunnet bruge statens magtmidler til at fremme sine kriminelle forehavender.

At have Al Capone siddende som den frie verdens leder er selvfølgelig ubehageligt og medfører, at man i resten af verden slår sig på lårene af grin, når amerikanske ledere holder prædikener om ”demokrati”, ”retssamfundet” og ”den globale orden”. I resten af verden er de fleste lederne ikke mindre korrupte, men de holder i det mindste ikke foredrag om deres omsorg for alles ve og vel.

Den gamle mafias indflydelse på USA’s udenrigspolitik var begrænset. Med Biden-syndikatet er det anderledes. James Comer siger, at han har identificeret ”seks specifikke politiske afgørelser”, der tyder på, at Joe Biden har ladet sig styre af sine udenlandske betalere.

Fyrre millioner kommer ikke uden modydelser, og man skulle tro, at det ville interessere den danske regering, det danske folketing og de danske medier. Men så man tro om.

 

 

ANNONSE