Nyt

James Comer fra kontroludvalget og Jim Jordan fra retsudvalget holdt en pressekonference torsdag, hvor de forklarede, at de åbner en undersøgelse af Joe Bidens forretninger med sin søn Hunter og hans bror Jim. De mener, at Joe Biden har drevet forretning på bekostning af amerikanske interesser og er en sikkerhedsrisiko.

Efter 9.11 skabte finansmyndighederne en kontrolmekanisme, der ligner den, vi har mod hvidvask og terrorisme. Hvis bankerne registrerer mistænkelig aktivitet, skal det indberettes til de finansielle myndigheder. En såkaldt mistænkelig aktivitetsrapport, SAR. Vi ved, at der er 150 sådanne rapporter om Biden-familien. Senatorerne Ron Johnson og Chuck Grassley har tidligere talt om dem.

Det sædvanlige er en eller to rapporter. Bidens har 150. Mange af dem vedrører menneskehandel.

I de sidste seks måneder har 14 whistleblowere fra FBI og justitsministeriet henvendt sig til Jim Jordan, Comer og Grassley/Johnson. De har fortalt om en politisering af politiet og Justitsministeriet, som umuliggør arbejdet. De, der skulle vogte, er selv blevet en del af problemet.

ANNONSE

Det gælder ikke fodfolket, det gælder ledelsen. Det er totalt korrupt, sagde Jordan.

En speciel agent nævnt på kontoret i Washington er Timothy Thibault. Han var der, da FBI-agenter henvendte sig til Facebook og advarede dem om, at der ville komme et “dump” af russisk desinformation. Kort efter dukkede historien om Hunters bærbare computer op i New York Post. Den blev “lagt ned” af både Facebook og Twitter.

51 efterretningsfolk trådte ind og stemplede den bærbare computer som russisk desinformation.

Hvem trak i trådene? Hvem besluttede, at FBI og efterretningstjenesterne skulle gribe ind med, hvad de vidste, var desinformation, lige før et valg?

FBI havde siddet på den bærbare computer siden december 2019. De vidste godt, at det var ægte.

Jordan sagde, at FBI og justitsministeriet nu har grebet ind i fire amerikanske valg:

Først gennem efterforskningen af ​​Trump og hans kampagne før valget i 2016, derefter før midtvejsvalget i 2018, hvor Russiagate-skandalen var i høj kurs, gennem indgrebet for at lægge Hunters bærbare historie i august-oktober 2020 død, og i år gennem razziaen. på Mar-a-Lago. Det er et indgreb uden sidestykke i amerikansk historie. Det må vi have en ende på, sagde Jordan.

Da Joe Biden kom til magten, gjorde han det svært for Kongressen at få SAR-rapporterne ud. Tidligere havde de været tilgængelige. Økonomiudvalget ledes nu af demokraten Maxine Waters. Hun foreslog at genindføre gennemsigtighedsreglerne uden at vide, at det var Biden, der havde lukket arkiverne.

Dagens pressekonference markerede, at republikanerne har flertallet i Repræsentanternes Hus og har til hensigt at bruge udvalgene til at komme til bunds i Biden-familiens transaktioner.

De mener, at præsidenten er en sikkerhedsrisiko.

ANNONSE