Kommentar

“Der var ikke millioner i Kina for de korrupte Bidens, men milliarder”

Burisma var kun et mindre sideshow. Hunter Biden er et sideshow. Dette handler om de korrupte brødre Joe Biden og James Biden og deres langvarige forbindelser med det kinesiske kommunistparti.

Steve Bannon ved en masse om Kina blandt andet hvordan de køber fremmede statsledere – ved at gå gennem et ubetydeligt familiemedlem, kvinder, honeytraps m.m.. Bidens kommentar til CBN her til aften var kun en sur vrissen på fem sekunder. En kort hurtig opdatering.

USA s valgkamp bliver vildere og vildere, og der er tusinder af filer i Hunter laptop endnu, og to en halv uge til at lade dem sive. Amerikansk politik er syg, og hvis nogen stadig tvivler på, hvem der er de sygeste, så kan man godt love, at det vil vi alle opdage.

ANNONSE

Hvad Trump skal gøre nu inden valget, er at gå efter Facebook og Twitters strube, ellers kan han tabe, selvom jeg tror mindre på det end før. 90 procent af MSM er ejet af Biden-globalister og skriver politisk luderjournalistik, sociale medier er helt centrale for Trump.

For det kinesiske kommunistparti er sociale medier de allervigtigste i deres undertrykkelse, og Facebook og Twitter er ligeglade med en venlig henstilling.

Danske journalister uden ære

Måske ikke i valgkampen men i al fald snart efter, for dette vil bringe Biden til fald i løbet af den kommende uge, når MSM ikke længere kan holde til at holde undertrykke historien. Danske journalister synes fast besluttede på at lade deres ære gå ned med DMC og Joe Biden.

New York Post ejes af Rupert Murdoch, og man kan regne med, at hans jurister har godkendt laptop historierne. Biden kunne anlægge sag, men selv hans kampagne påstår ikke at de emails ikke er ægte. Danske journalister forsømmer og fortegner dette store drama, mens de synes at danskerne ska fylde hovederne med sexisme, klima og så lidt mere sexisme. Er vi virkelig så infantile?

Se også Bidens meterstore teleprompter på et offentligt møde i Michigan, hvor han bliver buhet ud af bilhorn. Trump holdt  kæmperallies i Georgia og Florida. Hør også Bannons War Room: Pandemic Ep 441. –  Seneste NY Post: Text messages show raw and intimate exchange between Joe and Hunter Biden.

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

Bogen udkommmer medio november

ANNONSE