Nyt

Torsdag vil kontroludvalget i Repræsentanternes Hus stemme om, hvorvidt der skal indledes en rigsretsundersøgelse af Joe Biden, ifølge NTB/Reuters. Men Fox siger, at demokraten Jamie Raskin forsøger at overtale republikanerne til at droppe hele undersøgelsen.

Når en rigsretssag vedtages, udløses visse rettigheder og beføjelser, som flertallet kan gøre brug af. Nancy Pelosi startede efterforskningen af ​​Trump på eget initiativ.

Jamie Raskin fodrer republikanerne med faktatjek, for at vise, at der ikke er noget i anklagerne. Men James Comer sidder på store mængder data, som det er umuligt at bortforklare.

Biden er nu gået tilbage på tidligere udtalelser og siger, at “alt er løgn”.

Comer forstår ikke, hvorfor demokraterne er imod udgivelsen af ​​dokumenter, hvis Biden er ren som sne. Så ville det ikke være nødvendigt at modsætte sig frigivelse af dokumenter så længe som muligt.

ANNONSE

Men formanden for House Oversight Committee James Comer, R-Ky., sagde til Fox News Digital, at det er “ironiske demokrater fortsætter med at sige, at der ikke er beviser, og søger derefter på hver side at forhindre Oversight Committee i at indsamle beviser.”

“På trods af demokraternes bedste anstrengelser har Husets tilsynskomité fremlagt beviser, der afslører, at Joe Biden kendte til, deltog i og havde fordel af, at hans familie indkasserede Biden-efternavnet,” sagde Comer til Fox News Digital. “Vi vil fortsætte med at følge kendsgerningerne og holde denne præsident ansvarlig for sin korruption.”

 

https://www.foxnews.com/politics/house-oversight-democrat-quietly-meeting-gop-lawmakers-effort-quash-impeachment-inquiry-sources

ANNONSE