Kopierede/fra hoften

Alle republikanere – 221 – stemte for at starte en formel rigsretssag mod Joe Biden. Alle tilstedeværende demokrater – 212 – stemte imod. Der var dødsstille på deres side. De udvalg, der undersøger Bidens, får nu udvidede beføjelser, en proces er sat i gang. Der er mere magt bag stævningerne, og det bliver sværere at trænere og blokere krav om dokumenter og vidneforklaringer.

Både Bidens, Justitsministeriet og FBI trænerer eller undlader at svare på anmodninger om dokumenter. Så sent som i tirsdags mødte Hunter Biden uden for Kongressen og holdt en pressekonference, hvor han forklarede, hvorfor han ikke ville efterkomme en indkaldelse til at vidne bag lukkede døre. Han ville kun overholde kravet, hvis der var en åben høring. Men det er ikke vidnet, der bestemmer reglerne. De åbne høringer har helt andre regler: Kun fem minutter per repræsentant. Ingen tid til opfølgning. Nemt at parere. I den lukkede høring er der ingen tidsbegrænsning. Så bliver det sværere at slippe væk.

NTB skrev onsdag, at Republikanerne ikke har nogle bevis mod Joe Biden. Det er ren løgn.

Republikanere har indtil videre ikke fundet beviser for, at præsidenten har gjort noget forkert, som de havde håbet på med efterforskningen af ​​hans søn Hunter Biden, der selv kaldte efterforskningen grundløs.

ANNONSE

Dette er ikke en udtalelse fra Biden, det er NTB’s egen præsentation. De satser deres prestige på at forsvare og frikende den mest korrupte præsident i amerikansk historie.

Den, der vælger Bidens side og står inde for ham på dette tidspunkt, kan få et forklaringsproblem.

– Der er ingen beviser, der understøtter påstanden om, at min far var involveret i min virksomhed, for det er ikke sket, sagde Hunter Biden til pressen.

Medierne gør dette til en del af historien. For at få et billede af, hvad der sker, skal man også berette, hvad offentligheden fodres med af løgne.

Efter at meningsmålinger viste, at 40 procent af de demokratiske vælgere mener, at Biden er korrupt, er Biden gået tilbage på tidligere udtalelser og benægter blankt alt. Det hele er løgn, gentager han. Men disse besværgelser kan ikke fjerne det faktum, at han deltog i middagen med hustruen til Moskvas borgmester, Jelena Baturina, som betalte Bidens 3,2 millioner dollars. Da Putin invaderede Krim, var Baturina en af ​​de oligarker, der ikke blev sat på sanktionslisten.

Kandidaten, der skulle anklage Trump for selv at være russisk agent, modtog bestikkelsespenge fra Rusland.

James Comer siger, at de er klare til at begynde at stævne Bidens:

“Vi er nu på et afgørende tidspunkt i vores undersøgelse. Vi vil snart afsætte og interviewe adskillige medlemmer af Biden-familien og deres medarbejdere om disse indflydelsessmuglingsplaner. Men vi står over for obstruktion fra Det Hvide Hus,” Tilsynsudvalget Formand James Comer, R-Ky., sagde i Parlamentets gulv forud for afstemningen.

“Vi er nu på et afgørende tidspunkt i vores undersøgelse. Vi vil snart afsætte og interviewe adskillige medlemmer af Biden-familien og deres medarbejdere om disse indflydelses- bedrageri- handlinger. Men vi står over for obstruktion fra Det Hvide Hus,” tilsynskomitéens formand James Comer ,  sagde R-Ky. i salen forud for afstemningen.

https://www.foxnews.com/politics/house-votes-authorize-biden-impeachment-inquiry

 

 

 

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

 

ANNONSE