Dag: 1. januar 2024

Rembrandt Harmenszoon van Rijn (1606–1669). Etsning og koldnål trykket på papir, 8,2 x 10,7 cm, Rijksprentenkabinet, Rijksmuseum Amsterdam. Nederlandsk titel: Water met visser en twee zwanen. I løpet av sitt aktive kunstnerliv utførte Rembrandt en mengde grafikk i forskjellige teknikker. Grafikken er ikke like godt kjent som oljemaleriene, men vel verdt et studium.

Les Mer...

Vi innleder år 2024 med å høre Det kongelige Kapel, under ledelse av Leonard Bernstein (1918-1990) spille Carl Nielsens (1865-1931) tredje symfoni, Sinfonia Espansiva op. 27 (1911) i et opptak fra 1965.

Les Mer...

Faktisk er det utroligt, at de var i stand til at holde så længe. I de sidste ti år har politikere over hele Europa givet afkald på løfter om at forbedre vælgernes levestandard. I stedet har de pralet med, hvordan de vil ødelægge almindelige menneskers levestandard, fordi klimaet.

Les Mer...

The pro-Hamas protests in London are not, apparently, as organic and spontaneous as their organizers would like them to seem.

At least four groups with links to Hamas are reportedly behind several of the marches:

Les Mer...

Elbiler er udstyret med et startbatteri med mindre kapacitet end i benzin- og dieselbiler, bekræfter rådgiver i NAF, Norges Automobil-Forbund, Jan Harry Svendsen. – Derfor er de særligt udsatte i den kolde periode, vi nu går ind i. Det giver problemer for mange, siger han til VG. Årsagen til et fladt startbatteri i elbiler er […]

Les Mer...

Den igangværende konflikt i Mellemøsten mellem Israel og terrorgruppen Hamas har afsløret grufulde holdninger blandt muslimer, der arbejder i den offentlige sektor i Danmark. Her er det Inas Abourdeiny, der oplyser, at hun har arbejdet som ‘familiebehandler’ i Odense Kommune siden 2019. Inas Abourdeiny retter sin vrede mod en 21-årig jødisk kvinde, der har været gidsel hos terrorgruppen Hamas i 54 dage.

Les Mer...

Der er ved at være flertal i Folketinget for, at Danmark skal acceptere bortfald af veto-retten i EU i sikkerheds- og udenrigssager. Denne veto-ret har ellers været vores eneste beskyttelse mod et udemokratisk EU, hvor Parlamentet ikke har ret til at stille lovforslag, og hvor Kommissionen -altså EU’s regering – ikke er folkevalgt, men udpeget af de enkelte medlemsstater. Denne yderligere udvanding af Unions-demokratiet vil blive gennemført i det nye år.

Les Mer...

Mindst 7.000 tyske kvinder har været ofre for seksuelle overgreb fra migranter siden 2015. Det rapporterer den traditionelle schweiziske, tysksprogede avis Neue Zürcher Zeitung (NZZ) via Breitbart News. Antallet af alvorlige seksualforbrydelser i Tyskland er skudt i vejret siden asylkaosset i 2015, hvor Angela Merkels regering lukkede over en million migranter ind på kort tid. […]

Les Mer...

Donald Trump slagter Biden-regimet for at tillade, hvad Trump kalder en “invasion” på tværs af den amerikanske grænse til Mexico, som den tidligere præsident sammenlignede med en “migrering af civilisation til vores land”. Breitbart News fortsætter med at rapportere nye oplysninger fra et to-timers interview med Donald Trump, som blev foretaget i Mar-a-Lago torsdag. Kommentarerne […]

Les Mer...

Nytårsaften anholdt tysk politi tre personer, der er mistænkt for at have planlagt et terrorangreb mod Kölnerdomen. Anholdelserne fandt sted i Duisburg, Herne og Nörvenich rapporterer Die Welt. Manden fra Tadsjikistan, der juleaftensdag blev anholdt i samme sag, er en del af et større netværk med afdelinger både i og uden for Tyskland, skriver den […]

Les Mer...