Kopierede/fra hoften

Donald Trump slagter Biden-regimet for at tillade, hvad Trump kalder en “invasion” på tværs af den amerikanske grænse til Mexico, som den tidligere præsident sammenlignede med en “migrering af civilisation til vores land”.

Breitbart News fortsætter med at rapportere nye oplysninger fra et to-timers interview med Donald Trump, som blev foretaget i Mar-a-Lago torsdag.

Kommentarerne om de åbne grænser i syd kommer efter, at Biden er under pres fra republikanerne i Kongressen, som nægter at give mere hjælp til Ukraine, hvis ikke Biden indfører en strengere politik ved grænsen.

Trump siger, at Biden ikke forstår, hvor stærk USA er i forhandlingerne med Mexico. Ifølge Trump er USA ved magten, ikke Mexico.

– Han forstår ikke noget – de gik ind i Mexico i dag med hatten i hånden. Vi har magten – de har ingen magt.

Trump henviser til udenrigsminister Antony Blinken, som for nylig besøgte sin mexicanske kollega Alicia Barcena for at indgå, hvad den mexicanske præsident Andres Manuel Lopez Obrador senere kaldte “vigtige aftaler”.

ANNONSE

I en fælles erklæring fra Mexico og USA, som Det Hvide Hus delte efter mødet, erfarede vi, at begge lande var enige om en “ordnet, human og regulær migration.”

Eller som NTB formulerede det: Mexico og USA er blevet enige om at holde grænseovergangene åbne.

Trump mener, at Biden lader sig køre over af Mexico og tillader bevidst en “invasion” over grænsen og “en migration af civilisation ind i landet”, som aldrig er set før i historien.

Derudover hævder Trump, at en del af migranterne er terrorister og kriminelle, som er blevet løsladt fra fængsler for at blive sendt til USA. Derudover skal sindssygeanstalter og sindssygehospitaler være tømt for folk, der så ender op i USA.

Uenighed om karavane

En karavane af migranter er på vej mod grænsen, et skøn over hvor mange migranter der er i karavanen varierer voldsomt. NTB anslår omkring 1.600 migranter, mens demokraterne i USA anslår omkring 5.000. Trump giver på sin side helt andre tal vedrørende antallet af migranter i karavanen, som han siger er mange kilometer lang.

– Når de siger, at 5.000 mennesker er i den karavane, er det i virkeligheden 50- eller 60-tusinde. Så du den? Den er flere kilometer lang.

Trump vurderer, at antallet af migranter, der har invaderet USA, vil passere 15 millioner mennesker, før Biden taber præsidentvalget i november, et valg, som Trump ser ud til at vinde.

– Jeg tror, at ​​når han er færdig, vil det være 15 millioner mennesker – hvilket vil være om 11 måneder. Mange af de mennesker er fra fængsler (…) Mange er fra sindssygeanstalter og sindssygehuse. Mange er terrorister.

– Så du i 2019, at jeg ingen terrorister havde? Ikke én terrorist kom ind. De fandt ingen. Nu har vi et rekordstort antal terrorister, der kommer ind.

I går offentliggjorde Document andre citater fra interviewet med Trump. En læser påpegede, at Trump løj, da han sagde, at der ikke var inflation i hans periode (Vi havde ingen inflation).

Trump: Hvis jeg ikke vinner vil 1929-depresjonen ramme oss

Teknisk set er dette korrekt: Der var en vis inflation i Trumps periode, men den var ekstremt lav i forhold til, hvad der fulgte efter, at Biden overtog, som nedenstående tabel viser.

Bemærk, at inflationen steg fra 1,4 procent i 2020 til 7 procent i 2021, det første år Biden var præsident.

Køb The Psychology of Totalitarianism her! Køb e-bog her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden