Kopierede/fra hoften

Nytårsaften anholdt tysk politi tre personer, der er mistænkt for at have planlagt et terrorangreb mod Kölnerdomen. Anholdelserne fandt sted i Duisburg, Herne og Nörvenich rapporterer Die Welt.

Manden fra Tadsjikistan, der juleaftensdag blev anholdt i samme sag, er en del af et større netværk med afdelinger både i og uden for Tyskland, skriver den tyske avis.

Angrebet skulle være blevet udført med en bil, sagde Kölns politichef Johannes Hermanns under et pressemøde. “Vi ved ikke hvordan,” sagde chefen for Kölns færdselspoliti, Frank Wißbaum.

Islamistiske ekstremister har altid været aktive, men i øjeblikket er de mere aktive end normalt, siger Nordrhein-Westfalens indenrigsminister Herbert Reul (CDU).

Omkring tusind politibetjente er udstationeret omkring Kölner Domkirke denne nytårsaften. “Jeg tror, ​​man kan fejre i Köln,” siger Reul.

Også i Wien i Østrig er sikkerhedsmyndighederne blevet tippet om et muligt angreb på en kirke, og i den forbindelse blev to mænd og en kvinde anholdt juleaftensdag, skriver Die Welt.

 

Køb Ruud Koopmans’ bog!

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag