Nyt

Mindst 7.000 tyske kvinder har været ofre for seksuelle overgreb fra migranter siden 2015. Det rapporterer den traditionelle schweiziske, tysksprogede avis Neue Zürcher Zeitung (NZZ) via Breitbart News.

Antallet af alvorlige seksualforbrydelser i Tyskland er skudt i vejret siden asylkaosset i 2015, hvor Angela Merkels regering lukkede over en million migranter ind på kort tid. En stor del af disse var muslimske mænd.

Ifølge tal fra Tysklands familieministerium bliver omkring 1.000 tyske kvinder voldtaget om året af asylansøgere. Samtidig advarer forskere om, at mænd fra visse etniske grupper – især arabere – ser ud til at have specialiseret sig i at begå seksualforbrydelser.

Det tyske forbundskriminalpoliti (BKA) bruger kun udtrykket “immigrant” til at beskrive personer, der kom til Tyskland gennem asylsystemet. Ikke desto mindre bliver omkring 1.000 tyske kvinder voldtaget om året af denne relativt lille gruppe.

ANNONSE

Officielle tal viste, at i 2022 i Tyskland blev det begået mindst to gruppevoldtægter hver eneste dag.

Til Neue Zürcher Zeitung advarer migrationsforsker Ruud Koopmans mod risiciene ved en “generøs” europæisk asylpolitik. Koopmans ser et presserende behov for reformer for at stoppe transporten af ​​migranter over Middelhavet.

Som svar på rapporten siger Alice Weidel, medlederen af ​​partiet Alternativ for Tyskland (AfD), at dette er det “skræmmende resultat” af den uansvarlige politik med åbne grænser siden 2015.

Christoph de Vries er medlem af den tyske forbundsdag for CDU, Angela Merkels parti, som aktivt bidrog til at åbne grænserne for et stort antal muslimske og afrikanske immigranter.

I dag er der dog en stigende modstand mod immigration inden for partiet.

“Det er klart, at risikoen for, at kvinder bliver ofre for voldtægt og andre seksualforbrydelser i Tyskland, stiger med asylmigrationen fra den arabiske verden, som har været voldsom i de senere år,” siger Christoph de Vries.

CDU-politikeren kræver, at antallet af asylansøgere reduceres permanent i Tyskland, og at kriminelle konsekvent udvises – blandt andet til Syrien og Afghanistan. Beskyttelse af kvinder skal “prioriteres på bekostning af seksuelle rovdyr og andre kriminelle”, ifølge ham.

Der kommer også protester fra politiet, som hver dag skal håndtere indvandrer-voldtægter forskellige steder i Tyskland.

Manuel Ostermann, souschef i det tyske forbundspolitiforbund, siger til NZZ, at “Gerningsmændene ofte er kendt af politiet og nyder midlertidig beskyttelsesstatus i Tyskland.” Ostermann kræver, at migranter, herunder dem med subsidiær beskyttelse, som er blevet retsdømt, udvises øjeblikkeligt. Hvis der ikke er identitetspapirer, der er nødvendige for at udvise en person, vil udvisnings-forvaring på op til seks måneder være juridisk mulig, forklarer Ostermann.

“Enhver, der begår forbrydelser mod seksuel selvbestemmelse, bør ikke have ret til at blive i Tyskland”, siger Manuel Ostermann, der tilføjer: “Vi oplever et kollektivt tab af frihed i Tyskland, især for kvinder”. Det er “ikke ualmindeligt, at kvinder undgår offentlige steder eller festligheder, fordi den objektive og subjektive risiko for at blive ofre for en voldelig handling er konstant stigende”.

https://www.document.no/2023/05/26/tyskland-ny-rekord-i-antall-gjengvoldtekter-skjer-minst-two-ganger-per-dag/

https://www.document.no/2023/06/09/tyskland-utbredt-sexuell-harassering-av-kvinner-pa-offentlige-svommebassenger-og-badehus/

Køb Ruud Koopmans’ bog her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag