Kopierede/fra hoften

En fransk domstol har afgjort, at en vindturbin-park er ansvarlig for tusindvis af fugles død. Konsekvensen af ​​retskendelsen er, at vindturbin-parken skal nedlægges. Det er første gang noget lignende er sket i Frankrig.

– Kirkegård

I tre år har en hård kamp raset mellem dyre-organisationer og vindturbin-parken. Tusindvis af fugle, heriblandt fredede kongeørne, er blevet dræbt af vindturbiner i de senere år, men på trods af dette er turbinerne blevet stående.

I begyndelsen af ​​december traf en dommer en endelig afgørelse i den langvarige strid: Vindturbin-parken skal lukkes inden for 15 måneder med dagbøder på 3.000 euro for overtrædelse af fristen.

ANNONSE

– Det er en rigtig kirkegård. Alene i 2019 er der fundet mindst 1.099 døde fugle ved foden af ​​vindturbinerne, siger dyreorganisationernes advokat.

Utilstrækkelig dokumentation

Retten i Nîmes dømte til fordel for dyreorganisationerne:

– Byggetilladelsen er givet på baggrund af utilstrækkelig dokumentation, og driften af ​​vindturbinerne foregik i dårligt regulerede rammer, hvilket medførte “skader, især for beskyttelsen af ​​fuglelivet”.

Dyreværnsorganisationerne mener, at kampen stadig ikke er helt slut:

– Vores kamp er dog ikke helt slut, fordi de har til hensigt at fortsætte driften i de 15 måneder, de har til at nedlægge vindturbinerne, der allerede har forårsaget nok skade.

 

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE