Nyt

Østrigs kansler Karl Nehammer har udtalt sig kategorisk imod en “accelereret procedure” for Ukraines og Moldovas EU-medlemskab, ifølge Interfax Ucraine.

Skal gå af sig selv

Efter Ungarn og Slovakiet er Østrig også imod, at Ukraine får særbehandling fra EU. Nehammer henviste til de langvarige forhandlinger, der har været i gang med Bosnien og vil ikke godkende drøftelser med Ukraine under de nuværende omstændigheder.

Han påpegede også, at Europa-Kommissionens formand Ursula von der Leyen ikke rådførte sig med Østrig, før hun bebudede udsigter til tiltrædelsesforhandlinger med Ukraine, samt at EU skal gennemføre interne reformer for at Unionen kan blive udrustet til forlængelse.


Deler ikke Europa-Kommissionens entusiasme

Hermed slutter Østrig sig til rækken af ​​lande, der ikke deler Europa-Kommissionens begejstring for fremskyndede forhandlinger med Ukraine.

Forbundskansler Gehamer viser sympati for Ukraine og udelukker ikke fremtidigt medlemskab, men ønsker ikke at fremskynde processen.

Ungarns premierminister Viktor Orbán har konsekvent været kritisk over for forhandlingerne med Ukraine. Han er også stærkt imod yderligere udvidelse af Bruxelles’ magt.

 

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden