Nyt

Den socialdemokratiske ledelse i Roskilde Kommune burde være opmærksom, når en af kommunens medarbejdere åbenlyst støtter op om terrorgruppen Hamas.

Men Roskilde Kommune har i årevis ladet stå til i det røde borgmesterkontor!

Her er det den muslimske IT-medarbejder, Nabil Adel Hawwash, der mener, at Hamas-terrorister er “frihedskæmpere”.

Roskilde Kommunes IT-medarbejder Nabil Adel Hawwash laver opdateringer, når “Al-Qassam” lader raketter regne ned over tusindvis af jøder i Tel Aviv.

Raketterne er påmalet “Al-Qassam” og er malet i de palæstinensiske farver. Raketterne bæres af hætteklædte terrorister fra Hamas.

Al-Qassam er en militær fraktion af terrorbevægelsen Hamas. Al-Qassam Brigaden står bag muslimske selvmordsaktioner, raketangreb og busbomber mod civile i Israel.

En muslimsk medarbejder i Roskilde Kommune er altså glødende optaget af islamisk terror. En medarbejder, der har adgang til den kommunale IT-infrastruktur.

Alle alarmlamper burde blinke hos PET og den socialdemokratiske ledelse. Men de sover i timen.

Islamisme og terrorapologi har fået lov at brede sig på rådhuset i Roskilde og kommunens arbejdspladser.

Nabil Adel Hawwash er født i Libanon i 1968. Han migrerede til Danmark som 18-årig. Efterfølgende har Nabil Hawwash besøgt sit hjemland flere gange.

Roskilde Kommune ønsker ikke at oplyse om, Nabil Hawwash har adgang til personfølsomme oplysninger fra borgerne gennem de kommunale IT-systemer.

*

Bekymrede borgere, der frygter for deres personoplysninger, kan kontakte Roskilde Kommune:

Tomas Breddam (Socialdemokratiet)
Borgmester, Roskilde Kommune

Telefon: 4631 8010
E-mail: borgmester@roskilde.dk

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden