Kopierede/fra hoften

Danskerne må endnu engang se deres traditioner gå op i røg, så nytilkomne migranter ikke skal føle sig stødt over ældgamle danske traditioner.

Det ligger fast, at også julen 2019 er blevet aflyst på det stærkt islamiserede Nørrebro i København.

Trods en heftig kritik de seneste år har Københavns Kommunes kultur- og fritidstilbud på Nørrebro valgt – endnu engang – at gennemføre det tvivlsomme arrangement ‘24 dage med kultur’, som er en række kulturbegivenheder i december. En måned, der normalt betegnes ‘julemåneden’, men ikke på det multikulturelle Nørrebro.

Tidligere har et af tilbudene i ‘24 dage med kultur’ blandt andet været en rundvisning i den lokale Khayr el-Barriya-moske.

Den kommunale leder Besar Rakipi, der står bag 24 dage med kultur, havde i 2018 kun hovedrysten til overs for kritikken af det juleløse arrangement:

“Vi er en kulturinstitution og ikke en juleinstitution, og hvis det skulle hedde ’24 dage med jul’, så ville det kræve, at vi havde arrangementer med jul alle dage, og det har vi ikke,” siger Besar Rakipi, der er chef for et kulturhus og en sportshal i indvandrerbydelen Nørrebro.

I 2018 stod medarbejderne hos Københavns Kommune klar med den ene bortforklaring efter den anden. Alle som én hævdede de, at det aparte ‘24 dage med kultur’ intet havde med den stigende islamisering af Nørrebro at gøre.

ANNONSE

Men en ærlig medarbejder i Københavns Kommunes kulturtilbud på Nørrebro lettede dog sit hjerte på Facebook:

“Eftersom ‘24 dage med kultur’ er for alle, så risikerer man at ekskludere dem, der ikke fejrer jul, hvis man kaldte det ‘24 dage med jul’, erklærede kulturmedarbejderen Madeleine von Warburg.

På sin Instagramprofil kalder Madeleine von Warburg sig i øvrigt hiphopmor. Man forstår at være ung med de unge blandt Københavns Kommunes mange islamofile kulturmedarbejdere.

Det hele handler om, at ingen må støde de mange muslimer på Nørrebro. Når det kommer til de islamiske højtider og traditioner, så er der INGEN berøringsangst. I juni kunne skatteyderne se til, da der blev afholdt muslimsk ‘eid-fest på Blågårds Plads’. Her blev den islamiske fest blandt andet støttet af det kommunalt finansierede Nørrebro Lokaludvalg.

Det juleløse ‘24 dage med kultur’ kører igen i 2019, og det er kommunens skatteborgere, der finansierer det islam-venlige arrangement.

Danskerne betaler selv for den stigende islamisering, og politikere, migranter og kommunalt ansatte står bag.

Se også
Rådhuspladsen, København, 3. november 2019: ‘Vi elsker Muhammed’

ANNONSE