Nyt

Et svar fra Socialdemokratiets borgmester i Fredensborg Kommune giver et indblik i den omfattende islamisering af folkeskolen.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen påstår, at det er helt normalt, når en femteklasse fra Nivå Skole besøger en moské i lokalområdet. Samtidig afviser borgmesteren, at de yngre elever deltager i en islamisk bøn:

“Der er ikke tale om, at elever skal bede til Allah i skoletiden,” udtaler Thomas Lykke Pedersen.

Fotos fra Helsingør Islamisk Menighed viser en noget anden historie.

Folkeskoleeleverne fra Nivå Skole sidder i moskéens bederum, hvor de modtager instruktion af en muslimsk kvinde, der er iført shariatørklæde.

Herefter rejser børnene sig op. Efterfølgende knæler eleverne og placerer håndfladerne i gulvet. Dette er standardpositionerne, når muslimer beder til Allah.

Folkeskoleeleverne fra Nivå Skole er ikke bare på rundvisning i moskéen og hører et oplæg fra en muslim. Eleverne deltager aktivt i islamisk bøn i moskéen.

Dette er i direkte modstrid med de oplysninger som den socialdemokratiske borgmester, Thomas Lykke Pedersen, kommer med i et mailsvar.

Borgmester Thomas Lykke Pedersen fortæller også, at besøget og den medfølgende islamiske bøn er arrangeret af Den Danske Folkekirke:

“Besøget er arrangeret gennem Folkekirkens Undervisningstjeneste,” udtaler Thomas Lykke Pedersen i et skriftligt svar.

Det er de danske skatteydere, der finansierer Den Danske Folkekirke via kirkeskatten. I 2020 var det samlede skattebidrag på over syv milliarder kroner.

Nivå Skoles besøg i moskéen fandt sted 13. november 2023.

*

Kritiske journalister eller bekymrede forældre kan henvende sig her:

Thomas Lykke Pedersen
Borgmester, Fredensborg Kommune
Socialdemokratiet

Telefon: 7256 5242
E-mail: borgmester@fredensborg.dk

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag