Nyt

De seneste dage har været et inferno af livsfarlige angreb med fyrværkeri flere steder i landet.

Nu viser det sig, at der kan være et islamisk motiv til de voldsomme uroligheder, der er centreret omkring de mellemøstlige ghettoer.

Da politifolk bliver angrebet lørdag aften i Ladegårdsparken i Holbæk, kan man tydeligt høre, at der bliver råbt “Allahu Akbar” – “Allah er stor” i en pause mellem de høje brag.

Politi og brandvæsen bliver lokket i en fælde, da de ankommer til adskillige påsatte brande i Ladegårdsparken. Derefter bliver myndighederne beskudt med fyrværkeri.

De muslimske uroligheder får nu Danmarks yngste borgmester nogensinde – Christina Krzyrosiak Hansen (S) – til at gå ind i sagen:

“De mennesker, som laver kriminalitet, vil få hjemmebesøg af vores SSP-konsulenter sammen med politiet, hvor der vil blive taget en alvorlig snak med deres forældre,” siger Holbæk Kommunes borgmester Christina Krzyrosiak Hansen.

Muslimer råber “Allah er stor”, mens de angriber danske politifolk. Og en socialdemokratisk borgmester mener, at “en alvorlig snak med deres forældre” er vejen frem.

Den bløde ‘danske model’ har spillet fallit, og danskerne kan se til, mens politikerne kører landet i sænk i multikulturens navn.

***

Hør videoklippet fra nyhedsmediet Local Eyes.

Præcis 38 sekunder inde i optagelsen fra Holbæk kan man høre, at der bliver råbt “Allah er stor” på arabisk.

(Mere om den seneste måneds fyrværkeriballade her)

Se også
Afsløring: Det Radikale Venstre udgiver fake news-video på engelsk

ANNONSE