Tavle

Den danske regering har efter kun få dages intensiveret pres besluttet sig til at lægge sig ned og rulle rundt og give efter. Det vil næppe slukke de islamistiske regimers tørst efter mere. For nu har de fået det, de aldrig fik efter krisen om Salman Rushdies bog »De Sataniske Vers«, og det de aldrig fik efter Muhammed-krisen i 2005/06: De har fået vestlige regeringer i Sverige og Danmark til at bøje sig, til at acceptere den virkelighed, at elementer af vores frihed i Danmark nu fjerndirigeres fra Teheran, Riyadh og Islamabad. Det er intet mindre end en katastrofe, hvis konsekvenser potentielt set er så uendeligt meget større end at sætte en stopper for en tosse med en tændstik og en koran.

Tom Jensenn i leder 31, juli

 

https://www.berlingske.dk/ledere/berlingske-mener-nu-er-der-aabnet-for-at-vores-frihed-kan-fjerndirigeres

ANNONSE