Kopierede/fra hoften

Ursula von der Leyen anslår, at mindst 100.000 ukrainske soldater er faldet. Denne video viser, hvordan det ser ud. Egentlig vil jeg anbefale alle IKKE at se den. På den anden side er Danmark jo med til at holde krigen gående. I hvert fald taler regeringen ikke om en forhandlingsløsning.
Mange kritikere anklager USA’s militær-industrielle kompleks og kyniske politikere for at bære ved til bålet, og de har givetvis en pointe. Men lad os ikke glemme, hvem der bærer det ultimative ansvar for blodsudgydelserne, nemlig Vladimir Putin og de russere, der støtter ham.
Donald Trump, der i vestlig presse beskrives som den inkarnerede ondskab, blev for nyligt spurgt, hvad han ville gøre ved krigen. “Standse drabene”, svarede han.
Man kunne ønske sig, at Mette Frederiksen havde samme indstilling.

ANNONSE