Kommentar


I Rebeccas interview med Ryan Cole fortæller han, at de 350.000 indbyggere i Island – nogle af de mest jab-venlige i verden – har en overdødelighed på 56 procent i de lavere aldersgrupper. Prøv at fortælle folk det. De tror dig ikke.

Filmen Died Suddenly havde premiere i dag. Det minder mig om Alien-filmene, som vi så i 90’erne med Sigourney Weaver i hovedrollen. Det, der dengang var science fiction, er i dag blevet til virkelighed. I det mindste er der så mange alarmerende ting ved covid-vaccinen, at det er umuligt at ignorere.

Du har ikke noget valg. At leve i en meningsfuld verden betyder, at du er i stand til at forstå, hvad der sker omkring dig. Covid19, gain of function, vaccinerne og pandemiregimet er så omfattende, at man er nødt til at afsætte den nødvendige tid til at finde ud af det.

ANNONSE

Millioner af mennesker fortryder nu at have taget vaccinen. Hvis man kom til bunds i, hvad dette er, ville man i det mindste nå en slags gennemført erkendelse.

Ifølge filmen indeholder vaccinen noget, der får blodet til at danne klumper, det bliver forurenet. Kirurgerne trækker lange tråde ud af venerne, ligesom grim tang. Når de er tørrede, ligner de fremmede fostre.

Det er der så mange eksempler på i filmen, at det er svært at tvivle på, at det virkelig forekommer.

Alligevel tales der ikke om det.

Hvor længe tror myndighederne, at deres troværdighed vil vare? Det er allerede faldende dramatisk. Med hver film eller artikel går den ned, for nu er folk virkelig begyndt at dele.

Og der er meget at dele.

Robert Malone er en af ​​heltene i denne pandemi. Han har været midt i det hele, han er en af ​​opfinderne af mRNA-vaccinen. Nu har han skrevet en bog: Løgne, min regering fortalte mig.

Dokumentforlaget vil gerne udgive bogen. Husk: Først var der bøger om immigration og islam, som forlagene ugerne ville udgive. Nu er det covid og pandemien. De ønsker ikke, at vi skal vide og forstå.

Men det er dyrt at oversætte en bog på 450 sider. Hvis nogen vil støtte en oversættelse af denne bog, vil vi være taknemmelige. Kontakt hans.rustad@protonmail.com.

Først skal vi købe rettighederne.

Vi mener, det er en vigtig bog.

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet