Kopierede/fra hoften

De danske medier skruer op for volumen for at overdøve, hvad der egentlig sker i Washington. En gruppe på tyve repræsentanter fra Freedom Caucus pressede Kevin McCarthy til at give løfter om, at de næste to år ikke vil blive spildt, som de blev under Paul Ryan fra 2016-2018.

Løfterne er, at komitéerne denne gang skal have tænder og gå efter Biden-regimet og demokraterne, hvilket også betyder, at man vil efterforske Kinas indflydelse i USA. Kina har infiltreret USA og bestikker politikere, så amerikanske skattepenge finansierer kinesiske startup-virksomheder i Kina. Amerikanerne finansierer deres egen undergang.

Amerikanske politikere er blevet så korrupte, at de tillader dette at ske.

En anden side af dette er statsgælden. Mindretallet på tyve vil kræve et budget, der er i balance. Biden-regimet har skovlet penge ud, og den sidste pakke på 1.700 milliarder dollar var dråben. Her blev de instanser, der skulle efterforskes, såsom FBI og Justitsministeriet, belønnet med store stigninger. En åben provokation.

ANNONSE

Klippet af McCarthys kommentar lige efter at han er valgt får du ikke at se i danske medier. Der siger han, at det første de skal gøre er at ophæve loven om, at Skattestyrelsen bevilges 87.000 nye medarbejdere med ret til at bære våben. Der er allerede afsat 800 milliarder til dette.

Bannon taler med Jack Posobiec: Det, der skete fredag ​​aften, var det største, der er sket i årtier: Folket har for første gang formået at bryde igennem og få gennemslag med deres agenda.

Det er republikkens at være eller ikke være på spil, og det er allerede lovligt sent. Deraf de tyves halsstarrighed og stædighed. De havde ikke råd til at give op, før de havde fået de løfter, de bad om.

Trump har været involveret i denne proces. Han ved, hvad der blev lovet og vil også blive holdt ansvarlig.

Det er nu eller aldrig. Hvad der sker i de næste to år, vil afgøre, om Trump har en chance i 2024.

Den høje støjvolumen i medierne har til formål at distrahere folk, så de ikke forstår, hvad der virkelig foregår i Washington.

Det får du kun hos Document.

ANNONSE