Tavle

Clement Andersen har været så elskværdig at forære mig sin roman For dette land er vort!
Saxo skriver om bogen:

“Grundet den store udskiftning og myndighedernes stadig stærkere undertrykkelse af borgernes politiske rettigheder griber en gruppe mænd til det yderste middel for at redde Danmark. Kampen bliver hård og blodig, men til sidst bliver Danmark dansk igen. Hvis myndighederne kunne forbyde bøger, ville denne være øverst på listen! Det er en bog, hvis lige du aldrig har læst!”

***

Romanen beskriver en revolution, hvor danskere – blandt andet med baggrund i politiet – går til angreb på folketingets politikere, som de opfatter som landsforrædere, journalister, udvalgte meningsdannere med politisk korrekte holdninger og en person, der alt andet lige må være Hans Gammeltoft-Hansen (han har et andet navn i romanen) – manden bag den af nationalsindede forhadte udlændingelov af 1983. De fleste af de nævnte får en grum skæbne og Hans Gammeltoft-Hansen især, da han bliver henrettet på bestialsk vis af en indsatsgruppe.

I romanen er det kræfter indenfor det danske politi, der driver revolutionen. Med mit personlige kendskab til politiet tvivler jeg stærkt på, at det scenarie bliver virkelighed.

Bogen indskriver sig i en række af romaner fra de seneste år, der handler om borgerkrig i Danmark. Mest kendt er Kaspar Colling Nielsen ‘s Den Danske Borgerkrig 2018-24.

Du kan læse Peter Neerup Buhl ‘s anmeldelse af For dette land er vort! på Frihedens Stemme.

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige