Kommentar

Foto: Steen Raaschou

Islam er ikke synderligt populær blandt almindelige danskere. Derfor prøver Justitsministeriet at skræmme islamkritikere til tavshed ved hjælp af absurde anklager for hidtil ukendte forbrydelser, som bl.a. har ramt Steen Raaschou, redaktør af den meget læste blog, Snaphanen. Han skal nu til en slags mentalundersøgelse, så myndighederne kan afgøre, om han er rigtig klog, hvad man jo ikke kan være, hvis man ikke elsker profeten.

Grunden er ligetil: Danmarks Dybe Stat har indset, at dens islamvenlige kurs ikke ville kunne overleve en åben udveksling af informationer og meninger. For tag ikke fejl: Politisk motiverede aktioner af denne type er ikke noget, som politiet selv finder på.

De er beordret oppefra, dvs. af Mette Frederiksens regering.

Facebook ville heller ikke vove af blokere den ene efter den anden (bl.a. mig), hvis de ikke mente at have politisk rygdækning.

Sidst, der var ballade, slog Søren Espersen i bordet

Sidst, der var ballade om Facebooks censur, slog Søren Espersen fra DF i bordet og udtalte, at hvis firmaet ikke kunne opføre sig ordentligt, skulle det ikke have lov til at drive virksomhed i Danmark. Så vidt jeg husker, gjorde Pernille Vermund også indsigelse.

ANNONSE

Det håber jeg, at hun og Espersen højt og tydeligt vil gøre igen – og gerne i Folketinget. FB’s censur-tsunami er i sidste ende rettet mod Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige, hvis tilhængere og støtter skal udgrænses og fjernes fra den offentlige debat. Søren Espersen er vist ikke på Facebook, men det er Yvette Espersen, så hun kunne måske ruske op i sin mand?

Strategien er lige efter den totalitære bog

Strategien er lige efter den totalitære bog: Først kommer man efter mennesker, som man formoder ikke kan forsvare sig, og som man derfor håber vil gå bort i stilhed. Det begynder at minde om situationen i Kina, hvor regeringens kritikere har det med at forsvinde.

Når Steen og jeg og gud ved hvor mange andre er udraderet, kommer turen til en person nær dig.

Eller måske til dig selv, hvis du har skrevet noget forkert.

Snaphanen er selv smidt ud af Facebook til 19 august for denne kommentar

ANNONSE