Tavle

Efter at være blevet smidt ud af Fox News bekendtgjorde kanalens populæreste kommentator, Tucker Carlson, at han snart ville være at finde på Twitter.
Han har nu debuteret i sin kendte stil med flere saftige betragtninger, der vil skabe mismod hos de venstreorienterede.
Her anfører han flere fornuftsgrunde til at antage, at Ukraine stod bag den spektakulære sprængning af dæmningen, som vil gøre dele af det russisk-okkuperede område ubeboeligt og lukke for vandtilførslen til Krim.
Man behøver naturligvis ikke købe alt, hvad Carlson kommer med, men det er unægteligt forfriskende at få et andet perspektiv på verdens tildragelser end den, som enhedsmedierne i såvel USA som Europa serverer.
Carlson er en gammel rotte, der kender spillet, og ved, at han også risikerer at blive blokeret på Twitter. Derfor skynder han sig at fortælle, at hvis det sker, vil man kunne finde ham andre steder. Han har nok af tilbud.
ANNONSE