Nyt

Tucker havde et flere timer langt møde med Edward Snowden, mens han var i Moskva. Men der skal ikke have været en optagelse af samtalen. I modsætning hertil, er et interview med Tara Reade beregnet til video.

Tara Reade var assistent for Biden i senatet i 90’erne. Biden gjorde tilnærmelser og overfaldt hende i en af ​​passagerne under Capitol Hill. Da flere kvinder stod frem og fortalte om grænseoverskridende adfærd fra Bidens side, valgte Reade også at fortælle sin historie.

Det blev bekræftet på en særlig måde: En opringer til Larry King fortalte om en kvinde, hun kendte, som var blevet overfaldet af en senator og var dybt berørt af det.

ANNONSE

Reade henvendte sig til administrationen, og der formodes at være papirer om hendes sag i Kongressen. Men de er blevet overført til University of Delaware, som har forlænget perioden, hvor de er klausulerede.

REPORT: Tucker Carlson Met with Joe Biden’s Rape Victim Tara Reade and NSA Whistleblower Edward Snowden While in Moscow

 

 

Tara Reade har hoppet av til Moskva

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte