Kopierede/fra hoften

Vælgerimport a la Nørrebro, København. Foto: Steen Raaschou

Som den berømte amerikanske økonom, Thomas Sowell, engang bemærkede, så handler politik ikke om at løse samfundets problemer, men om at løse politikernes. Deres største problem er at blive genvalgt, så de kan skrabe mere magt og flere privilegier til sig.

Samtidig er politik en hård branche, hvor grupper af politikere (vi kalder dem partier) slås mod andre grupper om at komme til tops, og metoderne er ikke for børn.

På det seneste har nogle grupper af politikere fundet ud af, at det er alt for besværligt at overbevise landets genstridige vælgere om netop deres fortræffelighed. Så de har fundet ud af at importere deres vælgerkorps. Ligesom virksomheder, der importerer udenlandsk arbejdskraft, importerer venstrefløjens politikere vælgere. Helst fra lande hvis indbyggere med stor sandsynlighed ikke kan integreres og derfor bliver statens klienter og venstrefløjens pålidelige støtter.

På denne måde bliver normal politik, som vi kendte den for nogle årtier siden, erstattet at demografi. Kalkulen er enkel: Kan vi ikke overbevise vores egen befolkning om netop vores ret til magten, må vi importere nogen, der forstår det.

ANNONSE

Det underlige er, at de borgerlige partier, der står til permanent at miste magten – og allerede har gjort det i de større byer – ikke har forstået det og i hvert fald ikke siger det.

Med vanlig skarphed analyserer Tucker Carlson fra Fox News problemet ud fra en amerikansk synsvinkel (indslag 22. juli), men han kunne lige så godt tale om danske tilstande.

https://www.facebook.com/lars. hedegaard.31/posts/ 2054169544698237

 

Tucker Carlson Tonight

 

 

ANNONSE