Hovederne på bloggen

Ifølge Ed Dowd, som her interviewes af Tucker Carlson fra Fox News, havde USA sidste år en overdødelighed på 500.000, hvortil kommer over 3 millioner invaliderede og uarbejdsdygtige. Alt sammen noget, som Dowd tilskriver covid-vaccinationerne. Faktisk oversteg sidste års amerikanske overdødelighed USA’s samlede tab under Anden Verdenskrig. Samme overdødelighed ses i andre lande, hvis statistik Ed Dowd har undersøgt. Og det er kun begyndelsen, for de langsigtede effekter af vaccinerne vil få antallet af døde og skadede til at stige.

Dowd er ikke bleg for at kalde vaccinationerne en ”forbrydelse” og et ”folkemord”.
Så vidt Ed Dowd, hvis tal naturligvis er forsøgt dementeret af ”faktatjekkere”. Men hvis hans oplysninger står til troende, er det svært at se, hvordan nok så megen medietavshed og forsikringer fra myndighederne vil kunne lukke låg på skandalen.
Jeg skal ikke her gøre noget forsøg på at give et referat af dette faktaspækkede interview. Blot opfordre interesserede til at bruge en times tid på at høre det.
ANNONSE