Doc-TV

USA er det verste landet i den nedadgående spiralen Vesten befinner seg i, men det er også der motkreftene er sterkest. Raymond er helt Demokratene. Hvis hans politikk vinner frem blir hele Norge som Groruddalen.

Norske medier tematiserer ikke at de prinsippene som styrer Vesten i dag: ESG, Equity, Social & Government er like destruktiv som kommunismen var. Kommunismen opphevet/kansellerte meritokrati, at ytelse og resultater avgjør hvem som forfremmes og hvem som går seirende ut i kampen om folks penger. I stedet blir det den store stat og Equity – utfallslikhet som avgjør. De kriteriene som legges til grunn er hudfarve, religion, politisk syn, seksuell identitet. Et slikt samfunn vil i løpet av kort tid gå i oppløsning.

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE