Nyt

Jeffrey Sachs hører til insiderne i Washington. Han går ind for den grønne omstilling, men på andre områder følger han ikke med. Han udtrykte kætterske meninger om covid-19. Nu siger han, at folk snakker privat om, at det var Biden-regimet, der sammen med polakkerne sprængte Nord Stream 1 og 2 i luften.

Det sagde han i et interview på MSNBC til tv-værternes misbilligelse. Sachs sagde, at han ved, at det går imod den officielle fortælling og ikke er populært at sige, men selv journalister i regimets medier fortæller ham privat, at de tror, ​​at USA stod bag det.

Sachs henviser til udtalelser fra toppen af ​​Biden-regimet. Først var det Biden selv, der på et pressemøde den 7. februar sagde, at hvis Putin invaderede, ville USA sikre, at Nord Stream 1 og 2 blev sat ud af drift. – Men hvordan vil du klare det, det er Tyskland, der kontrollerer rørledningerne, spurgte en af ​​journalisterne. – We will put an end to it, svarede Biden.

ANNONSE

Så var der udenrigsminister Tony Blinken, som i fredags sagde, at eksplosionen gav enorme muligheder, nu hvor russisk gas blev udelukket i Vesteuropa. Så ville den mulighed være fysisk blokeret. Hvis tyskerne fryser og mangler gas, kan de ikke gå på kompromis med Rusland. Muligheden vil være død. Det vil samtidig give muligheder for lande som Norge eller USA, der tilbyder flydende LNG-gas.

ANNONSE