Kopierede/fra hoften

Jeg skrev tidligere at en domfældelse af Trump – som åbenbart er hvad Biden-regimet stiler efter – betyder, at han er afskåret fra at stille op som præsidentkandidat i 2024. En læser har gjort mig opmærksom på, at den ansete juraprofessor emeritus, Alan Dershowitz, mener noget andet, nemlig at en eventuel dom ikke kan diskvalificere den tidligere præsident. Så må man håbe, at Justitsministeriet deler denne tolkning, og kan man være sikker på det?

On-line magasinet, The Hill, antyder en anden mulighed: I betragtning af Trumps fremskredne alder kan han måske blive presset til at acceptere en mildere fængselsstraf mod til gengæld at fraskrive sig retten til at genopstille til præsidentvalget i 2024.

Efter syv års forfølgelse af Trump kan man forestille sig hvad som helst. Det eneste, der står fast, er, at Den Dybe Stat vil gøre alt, hvad der står i dens magt for at knække ham. Om midlerne er lovlige eller ulovlige har ingen betydning.

ANNONSE
ANNONSE