Kopierede/fra hoften

Så vidt vides, deltog hverken Mette Frederiksen eller Inger Støjberg i Jonas Vingegaards triumftog i hans lille jyske hjemby, hvor 20.000 var mødt op for at hylde ham. Alligevel kan vi nok berede os på en jysk valgkamp, når valget snart bliver udskrevet.

Mette Frederiksen har allerede gjort sit yderste for at profitere af Vingegaards sejr i Touren. Man skulle næsten tro, det var hende, der havde vundet. Men man skal ikke glemme, at også den nykårede partichef, Inger Støjberg, har sine rødder i den jyske muld, og det vil hun sikkert gøre alt for at understrege. Hun har nemlig ikke noget partiprogram, men stoler på, at vælgerne ”kender hende” som en gæv jysk pige, der drog til hovedstaden for at sige de høje herrer et par borgerlige ord. Det blev hun selv følgelig straffet for, men sådan er de jo derovre. Altid rede til at sælge fædrelandet, hvis der er penge i det.

Så er det noget andet med Jylland. Her lever de rigtige, stærke og seje danskere. Dem med begge ben på jorden og snusfornuften i behold. Tapre landsoldater i modsætning til Københavns multikulturelle og rodløse eksistenser.

ANNONSE

Vi må nok se frem til, at de to valkyrier bruger resten af sommeren til at afpudse deres jyske accent.

ANNONSE