Kommentar

Som det for længst er blevet forudsagt på dette sted, bliver der ingen advokatundersøgelse af Mette Frederiksen og hendes regerings optræden i minksagen. Hendes støttepartier, Radikale Venstre, SF og Enhedslisten, vil nemlig ikke være med. Og selvfølgelig vil de ikke det. For dem har det altid drejet sig om magt – magt til at fremme deres multikulturelle, multietniske, globalistiske, antivestlige og proislamiske dagsorden. Derfor var de vakse ved havelågen, da det gjaldt om at bringe Inger Støjberg til fald. Hun havde generet det vælgersegment, som de alle bejler til, nemlig den hurtigt-voksende islamiske umma.

Store dele af Folketingets såkaldte borgerlige troede – eller foregav at tro, at Støjberg-sagen handlede om lov og ret og ministeransvarlighed og stemte derfor for at stille den ulyksalige minister for en rigsret. Hvor naivt! Men de ”borgerlige” er så godtroende, at de formentlig ikke kan gennemskue, hvorfor der end ikke skal laves en advokatundersøgelse af Mette Frederiksens skalten og valten.

Nye Borgerlige synes at have lugtet lunten – eller i det mindste noget af den, og har derfor fået den geniale ide at hyre sine egne advokater til at lave det arbejde, som venstre-falanksen nægter at få udført.

ANNONSE

Som Pernille Vermund skriver i sit seneste nyhedsbrev: ”De røde partier vil ikke være med til at lade uvildige advokater vurdere, om der kan rejses en rigsretssag mod Mette Frederiksen eller nogle andre ministre.
De har flertallet, og hvis de får deres vilje, så sker der ikke mere. Så slipper Mette Frederiksen af krogen og kan fortsætte, som om intet er hændt.

Det vil være helt uantageligt for retsbevidstheden og ødelæggende for Folkestyret. Derfor har vi i Nye Borgerlige besluttet at hyre advokaterne selv. Når det røde magt-flertal i Folketinget ikke vil, så må danskerne træde i karakter og få sagen fulgt til dørs.

Hvis der KAN rejses en rigsretssag, så SKAL der rejses en rigsretssag.” Så vidt Pernille Vermund.

Nye Borgerliges advokatundersøgelse bliver naturligvis ikke billig. Derfor opfordrer Pernille Vermund retsindige danskere til at give en skærv. Via Mobilepay 686531 kan man støtte med 50 kroner eller mere. Man kan også støtte initiativet ved at klikke ind på
www.retfærdighed.NU

ANNONSE