Tavle

På hjemmesiden Digitalt.tv kan man læse følgende om den kommende dokumentarserie:

“’Omgivet af fjender’ er en banebrydende dokumentarserie, hvor vi kommer med bag facaden på de højreekstremistiske miljøer i Norden. I en tid præget af uro vokser hadet både på nettet og ude i grupperingerne. Det er lykkedes journalist Henrik Evertsson (Estonia, Rasekrigerne) at få adgang til inderkredsen i en række organisationer, blandt andet Nordens største nynazistiske gruppering, Den Nordiske Modstandsbevægelse.

I dokumentarserien på seks afsnit får vi indsigt i nogle af de højreekstremistiske grupper i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Vi følger nøglepersoner i miljøer fulde af had og mistillid til samfundet og demokratiet. Gennem dialog vil vi undersøge, hvad der får dem til at leve så ekstreme liv. Hvor kommer de fra, og hvad er deres amibtioner for fremtiden? Henrik Evertsson har talt med ledende skikkelser i organisationerne samt forskere og embedsmænd for at forstå, hvorfor højreekstremismen vokser i Norden.”

Rasmus Paludan skriver på sin Facebookprofil:

“Flere venner har skrevet til mig, fordi de har set mig i en trailer på Viaplay. Jeg kan derfor bekræfte! Ja! Jeg er med i Viaplays dokumentarserie “Omgivet af fjender”, som begynder 20. januar 2022. Dog først i afsnit 4 og 5.”

ANNONSE

Den norske udgave af dokumentarserien har navnet Omgitt av fiender.

Mere om journalist Henrik Evertsson, der er manden bag dokumentaren, hos Fagbladet Journalisten.

 

ANNONSE