Hovederne på bloggen

 

Den farlige SJW-virus spreder sig blandt unge danskere, og på kort sig er der hverken vaccine eller kur. Her lidt fra et længere læserbrev som venstreradikale Amanda Bodal har skrevet med flygtningeaktivisten Jawaher Mohammad, uvist af hvilken årsag trykt i Jyllands-Posten – Dansker, du er den, som dræber.

“Gang på gang tvinges Jawaher og andre personer med minoritetsetnisk baggrund til at smide sig på knæene foran din port, dansker, tiggende. Her skal de proklamere din storhed i ærefrygt, i en rodløs ros til nationen og riget og ‘de etniske danskere’, der leger gatekeepere for hele deres eksistensgrundlag. …

Hvem skal leve, hvem skal dø? Du er bødlen, du er gud, og du dømmer Jawaher til døden, du dræber hendes fremtid, dansker.

Gør du dette bevidst, kære dansker, eller er du måske bare uvidende, doven? Vi spørger dig. Får det dine kolonihersker-fantasier til at gå i opfyldelse? At se et menneske trygle dig om nåde for ikke at blive sendt tilbage til krig, til tortur og til død? Eller har du blot for travlt med dine småborgerlige dilemmaer til at orke at sige fra, give plads og tage handling? Hvad er din undskyldning? For hvis ikke du kan se, at det, der foregår her og nu, er koldblodet racisme in the flesh med rødder i den kolonialisme, du påstår at have lagt bag dig, så er det på tide, at du vågner op.

… I sætter barren for danskhed så højt, at man aldrig vil kunne nå den, hvis ikke man er hvid. Mette, fortæl os, hvorfor har alle menneskeliv ikke samme værdi? Hvordan kan du retfærdiggøre kun at udvise empati, når det gælder hvide liv? Dansker, vågn op, indse, at dette inhumane system, der bevarer neokoloniale magtstrukturer, får lov at tilgodese bevarelsen af hvid overlegenhed, fordi du ikke aktivt tager afstand fra det.”

“Du kan ikke være neutral, vi kan ikke være neutrale. Det er ikke en mulighed længere.” (Amanda Bodal, Jawaher Mohammad… og undertegnede)

ANNONSE