Kopierede/fra hoften

Islamkritiske Carsten Thrane fotograferede i går en mellemøstlig kvinde, der i S-toget mod Sydhavnen, fik en bøde for at overtræde tildækningsforbuddet. Hun tog det ikke pænt, og det endte med at han også selv fik en bøde for ‘gadeuorden’. Den ene betjent ville gerne have racisme koblet på sagen, men vidner afviste at han havde sagt noget i den retning. Kommentarsporet illustrerer fint hvad man som kulturkonservativ er oppe imod i disse år. Det er ikke bare aggressive kulturimperialistiske muslimer, men også naive unge danskere, der råber ‘boomer’ efter alle der ikke omfavner Islam i multikulturens navn. 1200+ kommentarer kan læses her.

“I toget denne morgen. Hun blev fanget. Hun får en bøde for, at bryde niqab-forbudet.
Politiet spurgte mig om jeg havde sagt noget racistisk. Det havde jeg ikke. Men for dårligt, at politiet spørger om det. Jeg får en bøde for gadeuorden fordi min foto-aktivitet skabte drama. En anden passager optog video, men havde tendens til at mene at det var mig og ikke niqab-kvinden som skabte drama.
Hun forsøgte at stjæle min telefon. Det ville politiet ikke sigte hende for.”
(Carsten Thrane, 25. september 2020)

Pluk fra debatten…

“Undskyld mig hold dog kæft hvor har vi mange mennesker i denne verden som dig som er så ubrugelige,😠 Stakkels kvinde! Der skal være plads til alle, uanset religion, udseende, land. Vi er 2020, det kan ikke være rigtigt at man ikke kan se ud som man har lyst til. … har en ældre mand som dig ikke andet af tage sig til end at sidde og deskriminere unge smukke muslimske piger og enda filme det, hvad rager det da os fig om hun dækker sig til, det er hendes valg…” (Zenia Meineche)

“… come on vi er 2020 Kim Larsen er blevet erstattet af Gilli. Der bliver solgt mere shawarma end smørbrød alt der dansk ændre sig gennem tiden… islam er også en del af den danske fremtid det kun jer gamle der stadig har noget imod det nye Danmark men inden længe er du på et plejehjem så ka du ævle så meget du vil.. forandring fryder (Jack AB)

“Carsten du er den største skændsel vi har her i landet føj du en beskidt hund. Jeg håber inderligt at dig, dine børn og resten af dine klamme slægt kommer ud for ulykker og får et dårligt liv din skændsel
Du har heldigvis ikke mange år endnu før din alderdom tag dit liv og det ville glæde mange folk svin”
(Yh Yh)

“Føj en albino gris, altså endnu en grise politiker som ønsker nogle usle vælger som hopper på hans splittelse i verden, os og dem. Du er til grin din gris føøj er menneske at se på, sikker klam perverse du er carsten thrane. Du har kun din ligesindede som dig som hopper på den racistisk bølge, heldigvis mange dansker spytter på dig og din klamme måde at være på. Til helvede med dig, had avler haaaad, hvornår forstår folk det.” (Youssef Sleiman)

“Din hund Må du brænde levende” (Ümit Wahab)

 

ANNONSE