Kommentar

Du har egentligt aldrig interesseret dig for politik. Du har passet din familie og dit arbejde. Det politiske har du overladt til landets politikere. For det ved de jo mere om det end jeg, tænker du.

Men efterhånden som du bliver ældre, og ser, at dit land bliver forvandlet til noget, som du finder mere og mere udansk (læst: religiøst), bliver du først forbavset, så forundret, så forvirret, så skuffet, så vred – og så rasende.

Og så skriver du et læserbrev eller et opslag på Facebook.

Det var så lige det dummeste, du kunne gøre.

For der er nogen derude, der holder øje med dig. Ikke de fremmede, ikke EU, ikke PET, ikke muslimer, og ej heller russerne. Men nogle, der er meget værre, nemlig nogle af dine egne landsmænd. Nemlig dem, vi kan kalde antifacister. En lille, men til gengæld en uhyggelig, udemokratisk bevægelse, hvis eneste formål her i livet er at ødelægge dig og alle vi andre, der ønsker at bevare demokratiet.

ANNONSE

Og det gør de ved hjælp af registrering af borgere, der tør sige deres mening, men også ved hjælp af vold, der bliver udøvet af deres sortklædte stormtropper – stiltiende accepteret af lederne af de venstreorienterede partier.

Jeg har i hvert fald aldrig set et læserbrev eller set en demonstration, hvor venstrefløjens ledere udtrykker deres forargelse over disse voldsforbrydere, der slår fredelige borgere ned, blot fordi disse kæmper for vore danske værdier. Præcis som Hitler gjorde, når han stod i jakkesæt i Rigskancelliet og holdt sine taler, mens hans stormtropper i gaderne gjorde kål på de tyskere, der kæmpede for demokratiet.

Hallo, er I vågne? Præcis sådanne stormtropper har vi lige nu i Danmark.

Disse afstumpede mennesker er vokset op med BZ-generationen, og er nu blevet et sammenrend af gamle kommunister, folk med tilknytning til Enhedslisten samt folk med tilknytning til det berygtede Ungdomshus i København. (De fleste af dem har i øvrigt aldrig haft et arbejde). Du kender dem blandt andet fra Nørrebro, hvor de ikke blot smadrer deres modstandere, men også smadrer politiet, butiksvinduer – og uskyldige mennesker, der tilfældigvis er på stedet.

Med andre ord, dybt voldelige mennesker, der til gengæld ønsker at forvandle Danmark til et anarki, hvor de også vil afskaffe hæren og politiet, gjort hjulpet på vej af Enhedslistens tidligere partiprogram, som partiet dog nu har ”moderet” for at få flere stemmer.

Så hvis du skriver et læserbrev, vil de registrere dig (som de også har gjort med mig og hundredevis af andre, der blandt andet kritiserer vor naive indvandringspolitik). Noget, som disse tosser flere gange er blevet politianmeldt for – og straffet. Og tillader du dig at demonstrere, skal du være forberedt på at blive slået ned af disse barbariske personer.

Jamen, hvorfor kan disse tidligere BZér ikke lide, at du kritiserer islam, tænker du? Umiddelbart et paradoks. Men her skal du tænke i krigshistorie. Det er altid godt med et fælles fjendebillede. Så hvorfor ikke slå sig sammen med en anden gruppe, der også ønsker at forvandle vort land? Nemlig nogle af de religiøse fremmede.

At vore latterlige antifacister ikke ved, er, at de fremmede har mange hundrede års erfaring i at gå sammen med en tidligere fjende, slå deres fælles fjende ihjel – og derefter slå deres forbundsfæller ihjel.

Det vil også ske med vore antifacister. De ved det bare ikke selv.

Men indtil videre tillader vore myndigheder disse voldsforbrydere at ødelægge andre danskeres liv, eksempelvis dit, hvor du i bedste fald bliver truet, chikaneret eller tvunget til at gå under jorden. Og i værste fald bliver du slået ned eller forsøgt myrdet.

Alt imens det sker, tier lederne af venstrefløjen.

Vold i lande langt væk fra Danmark kan de godt fordømme, men vold i vore gader begået af deres egne medlemmer, bliver fortiet.

Så kan du jo tænke over, hvorfor de tier.

Og du kan også tænke over om du tør skrive et læserbrev.

ANNONSE