Kopierede/fra hoften

Mohammad Akbari med tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen; Foto: Facebook)

I det spirende vækstlag af muslimske meningsdannere på sociale medier kan man blandt andet finde Mohammad Akbari, der meget sigende har Facebook-profilen ‘/MohammadDenmark’. Han har meldt sig ind i Lars Løkke Rasmussens Moderaterne, og man aner konturene af endnu et socialliberalt opgør mod dansksindede danskere. Vi husker Ny Alliance, og det ligner til forveksling: FraDe Radikale til Det Liberale Venstre og Moderaterne.

Her en episk opdatering henvendt til udlændingeminister Mattias Tesfaye (Facebook, 23. januar 2021).

“Kære Mattias Tesfaye, min afrikanske ven, nu skal jeg lige fortælle dig lidt om Mellemøsten. Så følg godt med. Jeg har flere gange læst det nonsens du skriver om Mellemøsten og muslimer. Lille mørke ven, du burde af alle vide hvordan vesten i flere århundreder har plyndret, stjålet og dræbt i imperialismens navn. Dine forfædre har været slaver. I blev solgt og købt af folk fra vesten. I blev misbrugt mens jeres mødre og søstre blev voldtaget sønder og sammen. I blev holdt som husdyr og trælle. Du er kommet af slaveri.

Da profeten Mohammad fik magten i Saudi Arabien afviklede han step by step slaveriet. Sorte slaver som dig fik rettigheder. Profeten gav jer menneskerettigheder. Profeten gav dine forfædre håb…

Så næste gang du plaprer løs om muslimer og Islam, så husk på hvem der gav jer de rettigheder, i har i dag. I havde stadig været slaver i USA og vesten, hvis ikke profeten afviklede slaveriet. Det var lidt om din fortid. Som slave.

Lad mig fortælle lidt videre om vesten. Vesten har i århundreder ført en imperialistisk politik, hvor det kun handlede om, at rave til sig. Dengang handlede det om miner, guld og diamanter. I dag handler det om olie, gas og naturressourcer. Hvordan tror du lande som Frankrig eller Italien, der intet selv har af ressourcer, pludselig er nogen af verdens rigeste lande.

… Fundamentet af vesten bygger på død og pinsler. Fundamentet for vestens rigdom kommer af andre menneskers død.

… du skal holde din mund og ikke snakke om at muslimer eller flygtninge fra Afrika nasser på samfundet. I har nasset på os fra Mellemøsten og Afrika i århundreder. …”

“Jeg skal lige pointere noget for højrefløjen. I er enten faktaresistente eller bare uvidende, men her får i lige noget fakta. Islam er IKKE en religion som promovere hverken terror eller vold. …”(Mohammad Akbari, Facebook, 4. november 2020)

ANNONSE