Kopierede/fra hoften

På forsiden af DR.dk kan man lige nu læse, at den nye indfødsretsprøve er for svær, da den “… kræver, at du har styr på ‘danske værdier’”. Ingen grund til anførselstegn her, med mindre man mener danske værdier ikke kan eller bør defineres. Aviser skriver ikke sig selv, så jeg tog lige et tjek.

DR-journalist Isabella Tvede har en bachelor i antropologi, og tjekker man hendes Twitter-profil, så er første opdatering Anders Ladekarl med en kage, hvor han fejrer nødhjælp til Syrien. En slet skjult henvisning til Inger Støjbergs kage-opdatering. Derudover deler hun eksempelvis en Politiken-kronik mod højrefløjen med ordene: “… skam dig Martin Henriksen.”. I andre opdateringer sviner hun DF og Søren Espersen til, agiterer for indvandring og deler en Pernille Skipper-opdatering om feminisme.

Politiske tweets fra DR-journalist Isabella Tvede; Foto: Twitter

Isabella og Liv må skrive det de vil, men jeg gider virkelig ikke finansiere deres politiske virke. Jeg har fornyligt afmeldt mit abonnement på Berlingske, men jeg kan desværre ikke undgå at betale skat til en statskasse der deler millarder ud til DR, og donerer to-cifrede millionbeløb til større medier.

ANNONSE

 

ANNONSE